Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgiliden en guzel hediyeyi kim aldı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Head, 15 Şubat 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
ben sevgilimle birlikte uyandım.
sanırım en güzel hediye.

sidik yarışı yapıyorsak bence bu kazandı:) bazı şeylerin fiyatı olmuyor tabii:)
ama herşeye rağmen bursadan kalkıp izmire gitmekle çekişiyor.
vay be diyip kaldığım yerden devam ediyorum[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Mesaj tarihi:
Onun sayesinde bol bol goz yasi döktüm
Hem de onunlayken

Siz siz olun ayin 14 ünü bos geçirin gençler.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 14 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
en güzel hediyeyi ben aldım sanırım.1-2 gün önce ayrıldık :)

evet en güzeli seninki[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
Mesaj tarihi:
said:
importint_porsin, 15 Şubat 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
lan olm kaatları nası kesfettin??? yerken azından mı çıktı ??

bense bişi almadım dün ama ben ona aldım lan

bana dikkatli ye dedi bende heralde bak ben yaptım deerini bil anlamında soyluyo diye dusundum tamam dedim bi ısırık aldım bi baktım kaat yazıyı okudum ben bunu biyerden biliyorum dedim evet dedi 4-5 sn. sonra aa my immortal dedim ayrıca bakın ucanadm espri yapmaya calısmıs bide anlayalım diye [u]cocuk [/u]diye kalık kalın yazmıs bi iki yorum yapın uzulmuesin[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 15 Şubat 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
ayrıca bakın ucanadm espri yapmaya calısmıs bide anlayalım diye [u]cocuk [/u]diye kalık kalın yazmıs bi iki yorum yapın uzulmuesin

yorum beklemiyorum trgdy cim sadece ben de şu sıralar bi gariplik var herkesi gay'likle suçluyorum[signature][hline]sürü psikolojisine hayır
uçan kazlar
Mesaj tarihi:
eN ii hediyE bNm itiRaz istEmem... =P a$$kimm ßana Bjkli bi Saat almışş.... canım benm mujaXxX =p ßu arada bi tesadüf eseri bende onA saat almıştıM =P[signature][hline]*!nabzini control eder*
Mesaj tarihi:
Çiçek alan var mı hiç ? d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux

[Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 16 Şubat 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
SAP ruLe :lol:[signature][hline]Rüzgarlı Havaları Sevmezdim.
Ok atmak zor olur rüzgarda.
Şimdi ise Rüzgarı Severim
Çünkü Herkez Rüzgarda ok atamaz...

Mesaj tarihi:
2 mizin resmi.
başka ne isterdim zaten. ama bilmem seneye ne isterim. resimle kurtaramaz. en azından video olmalı. mpeg formatında.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
Kıskandım.........................................................................................:([signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
  • Yeni Oluştur...