Befounder Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 para harcama, ben sana elisi dersinde yaparim :P[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende ilk kez sap girmedim tadını cıkarıyorum booyle[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Head, 15 Şubat 2005 00:25 tarihinde demiş ki: ben sevgilimle birlikte uyandım. sanırım en güzel hediye. sidik yarışı yapıyorsak bence bu kazandı:) bazı şeylerin fiyatı olmuyor tabii:) ama herşeye rağmen bursadan kalkıp izmire gitmekle çekişiyor. vay be diyip kaldığım yerden devam ediyorum[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Onun sayesinde bol bol goz yasi döktüm Hem de onunlayken Siz siz olun ayin 14 ünü bos geçirin gençler.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
importint_porsin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lan olm kaatları nası kesfettin??? yerken azından mı çıktı ?? bense bişi almadım dün ama ben ona aldım lan[signature][hline]nobody iz importınt.... aym nobadi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 polo'dan beyaz bogazli kazak almiş canim benim : )[signature][hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 mektup attım heheheh :P[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet en güzel hediyeyi trgdy almış ne zahmetlere girmiştir çocuk o kurabiyeleri yaparken :D[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Diablo, 14 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki: en güzel hediyeyi ben aldım sanırım.1-2 gün önce ayrıldık :) evet en güzeli seninki[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Rediscovered communication...[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 Şubat 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: importint_porsin, 15 Şubat 2005 14:01 tarihinde demiş ki: lan olm kaatları nası kesfettin??? yerken azından mı çıktı ?? bense bişi almadım dün ama ben ona aldım lan bana dikkatli ye dedi bende heralde bak ben yaptım deerini bil anlamında soyluyo diye dusundum tamam dedim bi ısırık aldım bi baktım kaat yazıyı okudum ben bunu biyerden biliyorum dedim evet dedi 4-5 sn. sonra aa my immortal dedim ayrıca bakın ucanadm espri yapmaya calısmıs bide anlayalım diye [u]cocuk [/u]diye kalık kalın yazmıs bi iki yorum yapın uzulmuesin[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: trgdy, 15 Şubat 2005 20:25 tarihinde demiş ki: ayrıca bakın ucanadm espri yapmaya calısmıs bide anlayalım diye [u]cocuk [/u]diye kalık kalın yazmıs bi iki yorum yapın uzulmuesin yorum beklemiyorum trgdy cim sadece ben de şu sıralar bi gariplik var herkesi gay'likle suçluyorum[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 guzellik herkese gore degisir ama benim aldıgım hediyeyi sevgilim begendi daha dogrusu onun begendigi biseyi aldıgım icin sonuçta guzel oldu :)[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eN ii hediyE bNm itiRaz istEmem... =P a$$kimm ßana Bjkli bi Saat almışş.... canım benm mujaXxX =p ßu arada bi tesadüf eseri bende onA saat almıştıM =P[signature][hline]*!nabzini control eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çiçek alan var mı hiç ? d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 16 Şubat 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nedir bu sewgililer gunu topicleri ya pfff[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wh1te Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 SAP ruLe :lol:[signature][hline]Rüzgarlı Havaları Sevmezdim. Ok atmak zor olur rüzgarda. Şimdi ise Rüzgarı Severim Çünkü Herkez Rüzgarda ok atamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 2 mizin resmi. başka ne isterdim zaten. ama bilmem seneye ne isterim. resimle kurtaramaz. en azından video olmalı. mpeg formatında.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hmm. Neden mpeg ? Neden avi değil Sly ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kim taqar ?!? :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kıskandım.........................................................................................:([signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Trgdy harbi ne ballı tipsin ehue kıskandım =P En güzelini ben aldım çok pis öptü ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben kiz karde_ime hediye aldim :P Sevgililer gününde ba_ka alcak biri yoktu.Ama artik var ehea[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 looool =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :)[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar