undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 amac ba$ka.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Head Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben sevgilimle birlikte uyandım. sanırım en güzel hediye.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Head, 15 Şubat 2005 00:25 tarihinde demiş ki: ben sevgilimle birlikte uyandım. sanırım en güzel hediye. hep böle sürer in$allah.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Clementine, 14 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: muhaha ben babayı aldım o daha da iyiydi :P:P Konunun başlığını gördüğümde bunu yazıyım dedim içimden ama meğersem yazılmış... Ee insan sap olmaya görsün..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 doğru valla yazık[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Clementine, 14 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: muhaha ben babayı aldım o daha da iyiydi :P:P Olay Budur![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 saptım hediye falan almadım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Benim icin en buyuk hediye cok buyuk ailevi problemler yuzunden ayrilmak zorunda kaldigim kizarkadasimin herseyi karsina alip bursadan izmire gelmis ve sabah ben iş yerine giderken karşima çikmasi oldu[signature][hline]Nothing
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 auhhuu sap girdim bisi alamadım :'([signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük |
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Clementine den görmüş olmayım ama benim de aklıma gelmişti şimdi yazmak baktım quote u var yukarda ama yine de yazıcam :p , ben babayı aldım en güzel hediyedir[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 uçak bileti aldı.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 1 kutu kestane şekeri almış.İşin kötüsü rejimdeyim[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sevgilim olsaydıda babayı verseydi keşke onu vercek sevgili bile yok :-p[signature][hline]Pati KonsoL
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 harvester vari cevap: DELA sanırım hayatınız maddiyata dayalı. Duygusal şeyler yaşamayı bilmiyosunuz galiba??? sonra arkadaş aranır: olm lan EKİEKİ olm yaa.. forumda bi herif war ya .. delanoresse midir nedir acaip bi ayar verdim gel bi bak ekieki..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 xaer kavga mı var? Adam toplayayım mı?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
Messor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kaka harvester...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok o kendi kendini imha eder zaten. etmeli.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 15 Şubat 2005 02:05 tarihinde demiş ki: .. sonra arkadaş aranır: olm lan EKİEKİ olm yaa.. forumda bi herif war ya .. delanoresse midir nedir acaip bi ayar verdim gel bi bak ekieki.. aşmışsınız siz abi ne diyim.
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 neyse yatıyorum harvester sen millete ayar ver ben yokken. Aman ama.. madalyalı k3nklere dokunma sakın.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Messor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bak arkadaşım ben özelden mesaj attım sana gelip burda ilginç şeyler yazma.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 xaer çoşmuş :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tüh sevindim kavga var diye[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bana gelen hediye de güzeldi baya asıverdim hemen duvarıma... aha[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cd harbi güzelmiş bende bundan da yaptırıyım gitmeden önce nerde yaptırmış biliomusun?[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15
Öne çıkan mesajlar