sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91DW2S90NrL._RI_.jpg 6 bölümlük mini dizimsi bişey. türü sevenlerin izlemesini tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=dhjCtZgOZWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 abi bu ne kadar iyi bir fikir, gözlerim yaşardı fragmanı izlerken. BÜTÜN USTALAR var, yok yok. ve cameron başgan öncülüğünde. asrın belgeseli filan olur bu kadroyla, eyvallah çok sağol yazdığın için. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 jodorowsky's dune izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 izledim de bu öyle bir şey değil. baya ağır abileri toplayıp sci fi nedir nasıl yapılır, örnekleri nelerdir şeklinde bir belgesel. cameron olmak başka bi şey ya. belgesel çekiyorum ve hepinizi istiyorum diyince herkes gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 sam'e dedim, onu da sevebilir bu tepkisinden yola cikarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 ondan haberim var, bir ara izlemek isterim aslında ama özel olarak bakmadım henüz. gerçi arcane izlemiş, iyi ki hodorowski yapmamış dedi, o yüzden benim tepkim de benzer olabilir belki ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 bodoroski mutlaka izlenmeli. sam haric. sam'i acmaz sdfg. onun odagi sci-fi'dan ziyade sanat. cekilmemis bir filmin sinema tarihine ancak bu kadar etkisi olabilir. alien ve aliens'in belgeselleri de cok guzel. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 JJ Abrams yoksa izlenir (tu) Nolan olmasaymista olurmus bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Abrams in da katkilari cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 aşk olmadan nasıl birbirleriyle iletişime geçeceklerdi? nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 ensest filmiydi zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar