Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prezervatif neden pahalı

Head

Öne çıkan mesajlar

prezervatif neden zevk almanizi engelliyor anliyamadim ? ya hiç kullanmadiniz ordan burdan duyduklarinizi söylüyorsunuz yada sizde bişi var =) bir urolog arkadasimin soyledigi bir laf var "matrix gibi gelen kursunlari durdurma sansin veya kursunlardan siyrilma sansin yok gercek hayatta.. guvensiz sex'de ona benzer sana dogru gelen onlarca hastalik riskinden kacmaya calisirsin ama papaz her zaman pilav yemez" o yusdenn pllsss guvenli sex..[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
Sosyal ağlarda paylaş

zevk alamıyorum diyenler direk salıyor zaten, hic 1 farkı yok hatta daha guzel :D[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
-1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur
-2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :)
---------------------------------------------
Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
doktor eldivenlerinin parmaklarını kesip kullan =)
yada 2. el alırsın bit pazarından.
+1 uahuahuah çişimde gelmişti kacırdım galiba[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

puahauah, sölemesi ayıptır ben 1 keresinde 2 kez kullanmıstım biliyorum igrenc ama 1 kutu bitmisti :D ve o an baska 1 tane bulmama imkan yoktu :)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avp, 14 Şubat 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
prezervatif neden zevk almanizi engelliyor anliyamadim ? ya hiç kullanmadiniz ordan burdan duyduklarinizi söylüyorsunuz yada sizde bişi var =) bir urolog arkadasimin soyledigi bir laf var "matrix gibi gelen kursunlari durdurma sansin veya kursunlardan siyrilma sansin yok gercek hayatta.. guvensiz sex'de ona benzer sana dogru gelen onlarca hastalik riskinden kacmaya calisirsin ama papaz her zaman pilav yemez" o yusdenn pllsss guvenli sex..

yemişim güvenlisini..

yok hissiyat sıfır, hele bazıları geçen dediğim gibi sucuk naylonu gibi oluyo.. Yani o işi yapıyomusun yapmıyo musun o bile belli olmuyor. Mükkemmel bir geciktirici oluyor onu kabul etmeliyim. Çok iyi geciktiriyor ve hatta haddinden fazla..

En sağlamı düzenli bi sex hayatın varsa doğum kontrol hapları.. Gerisi fasa fiso..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

3 ayda 100 tane neden fazla anlamadım, siz bir taneyi takınca bütün gün hiç çıkarmadan onu mu kullanıyorsunuz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
türkiyede kasaların önünde satılan prezervatifleri insanlarımız istemekten utanıyorlar.Vede çalma yoluna gidiyorlar. Geçenlerde okuduğum bir haberde bi şehirde en çok çalınan ürün prezervatifmiş.

Bu arada maliyeti fazla bişeyde değil ama arz talep olayı. Türkiyede fazla kullanılmıyor maalesef ve bu yüzden çok para.
adam zaten utanıyo bide yakalanınca adamı görmek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

başına vuruyor sonra insanın :D[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...