Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 e.r. adlı dizide doktorun teki 18 yaşından düşük bi kıza[motora] bi paket prezervatif vermişti yuh demiştim![pakette baya büyük poşet gibi bişeydi][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ne olimpiyatmış bea :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 100 tane 3 ay için biraz fazla gelebilir size ama normal bence. Yani kendi evinde oturuyorsa, gayet normal. Gerçi ben akrep burcuyum üstüme gelmeyin.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bence sen bol bol al. DotA'da öyle rezil oynayan bir insanın çocuklarını düşünemiyorum =P.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 3 ay 90-92 gün ediyor, o kadar zamanda 100 tane kullanabilmek için meslek haline getirmiş olmak gerekiyor.[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 prezervatif neden zevk almanizi engelliyor anliyamadim ? ya hiç kullanmadiniz ordan burdan duyduklarinizi söylüyorsunuz yada sizde bişi var =) bir urolog arkadasimin soyledigi bir laf var "matrix gibi gelen kursunlari durdurma sansin veya kursunlardan siyrilma sansin yok gercek hayatta.. guvensiz sex'de ona benzer sana dogru gelen onlarca hastalik riskinden kacmaya calisirsin ama papaz her zaman pilav yemez" o yusdenn pllsss guvenli sex..[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 zevk alamıyorum diyenler direk salıyor zaten, hic 1 farkı yok hatta daha guzel :D[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 16:00 tarihinde demiş ki: doktor eldivenlerinin parmaklarını kesip kullan =) yada 2. el alırsın bit pazarından. +1 uahuahuah çişimde gelmişti kacırdım galiba[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kürtaj'dan daha ucuz..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 madem işin ekonomisindesiniz yaw alın bir tane yıkayıp yıkayıp kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 puahauah, sölemesi ayıptır ben 1 keresinde 2 kez kullanmıstım biliyorum igrenc ama 1 kutu bitmisti :D ve o an baska 1 tane bulmama imkan yoktu :)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: avp, 14 Şubat 2005 11:18 tarihinde demiş ki: prezervatif neden zevk almanizi engelliyor anliyamadim ? ya hiç kullanmadiniz ordan burdan duyduklarinizi söylüyorsunuz yada sizde bişi var =) bir urolog arkadasimin soyledigi bir laf var "matrix gibi gelen kursunlari durdurma sansin veya kursunlardan siyrilma sansin yok gercek hayatta.. guvensiz sex'de ona benzer sana dogru gelen onlarca hastalik riskinden kacmaya calisirsin ama papaz her zaman pilav yemez" o yusdenn pllsss guvenli sex.. yemişim güvenlisini.. yok hissiyat sıfır, hele bazıları geçen dediğim gibi sucuk naylonu gibi oluyo.. Yani o işi yapıyomusun yapmıyo musun o bile belli olmuyor. Mükkemmel bir geciktirici oluyor onu kabul etmeliyim. Çok iyi geciktiriyor ve hatta haddinden fazla.. En sağlamı düzenli bi sex hayatın varsa doğum kontrol hapları.. Gerisi fasa fiso..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Fistan, 14 Şubat 2005 02:43 tarihinde demiş ki: 100 prezervatif 3 ay idare ediyosa senin arkadaşı olimpiyatlardan dönmeseydi daha iyi olurdu. ahhaha süper lol![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 3 ayda 100 tane neden fazla anlamadım, siz bir taneyi takınca bütün gün hiç çıkarmadan onu mu kullanıyorsunuz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Head, 13 Şubat 2005 17:09 tarihinde demiş ki: sağır falan olmasın? :lol:[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Elrond_, 14 Şubat 2005 11:52 tarihinde demiş ki: madem işin ekonomisindesiniz yaw alın bir tane yıkayıp yıkayıp kullanın. loooooooooooooooooooooooooool[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 lol fedaykin.. Ya konuyu açalım biraz fazla olduğunu anlayacaksın. 2 günde bir sex yapsa ve günde 2 kere erekesiyon olsa ancak tüketiyor. Hadi ilk 1-2 haftayı geçtimde. 2. aydan sonra somalinin bir şubesi açılır evinde.. 20 kilo verir be..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki: türkiyede kasaların önünde satılan prezervatifleri insanlarımız istemekten utanıyorlar.Vede çalma yoluna gidiyorlar. Geçenlerde okuduğum bir haberde bi şehirde en çok çalınan ürün prezervatifmiş. Bu arada maliyeti fazla bişeyde değil ama arz talep olayı. Türkiyede fazla kullanılmıyor maalesef ve bu yüzden çok para. adam zaten utanıyo bide yakalanınca adamı görmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Güven arıyosan önüne gelenle yatmıcaksın[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 başına vuruyor sonra insanın :D[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Prezervatife kafam girsin.. :D[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Şubat 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ağbi ikinci el prez. işine girelim iyi para kaldırırız arkadaşlar kulladığınız prez. leri toplayalım satalım :) hem ucuzda olur vatana hayırlı bir iş yapmış oluruz[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ewt ewt ilerde işi büyütür bebek bezi olayınada gireriz[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uo_terminator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bide 2. el orkid lol[signature][hline]Ya göründüğun gibi ol ,ya da olduğun gibi görün CS ForEvER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 OHEY one be adamlar kısa yoldan para kırıyorlar bizde buradamı oturucaz reklam işini bana bırakın :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar