Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İlerde çocuk yapmayı düşünmüyorsanız, vasektomi olun, ilelebet kurtulun (tabi ameliyattan sonra 20 kere boşalmanızı tavsiye ediyorlar hepsinden kurtulmak için) Tabi tek eşli olacaksanız. Çok eşlilikte cinsel yolla bulaşan hastalıklardan sizi en iyi koruyan prezervatiftir. [Bu mesaj Mino tarafından 13 Şubat 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hava atmıyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ağbi vurdurun bir iğne kurtulun 1 sene hem 1 sene fazla gelirse daha kısa olanlarıda varmış. ama önce doktorla falan uğraşıyorsun ama sonra faztazi dünyanda özgür oluyorsun. ayrıca kıza bunu inandırmak biraz zor olabilir ama oda zamanla inanır haralde :) yada babanız fabrikatör falansa prez. e devam :P[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hastalık teşkil etmediği sürece irade :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Cunku burası Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki: türkiyede kasaların önünde satılan prezervatifleri insanlarımız istemekten utanıyorlar.Vede çalma yoluna gidiyorlar. Geçenlerde okuduğum bir haberde bi şehirde en çok çalınan ürün prezervatifmiş. Bu arada maliyeti fazla bişeyde değil ama arz talep olayı. Türkiyede fazla kullanılmıyor maalesef ve bu yüzden çok para. +1 ayrıca çok pahalı deil, hani mali durumunu bilmiyorum ama günde bir öğün yemek 5-7 milyon arası, bi kutu koruyucuda 10 milyon fln... bi yemeğine denk geliyor hemen hemen...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Gaz Maskesi olayı diyorum başka biş demiyorum :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kız arkadaşım yazın 7 bucuk milyona iğne yaptırmıstı 1 aylık 3 aylıgıda varmıs o ne kadar bilmıyorum fazla farkı yok galiba tabi tek eşliysen bırak kız korunsun[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya bi arkadaşım eczanede çalışıyo.durexin okeyin filan en ucuzları 8YTLden başlıyo 15lere kadar filan çıkıyo!!.. 4YTLyede prezarwatif war ama onu alanda satanda ne kadar güwenli we sağlam olduğunu biliyo!!... yani sonuç olarak hem prezarwatif kullanın diyolar, hemde sanki çok zengin bi ülkeyiz gibi fiyatların halini görüyonuz..!!:( çaree bulmak lazım gelerr!!??.......:-?[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh.... [Bu mesaj ege1903 tarafından 13 Şubat 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hap, aşı vs gibi şeyleri yaptırmadan önce iyice öğrenip, yan etkileri varmı diye araştırın sonra ilerde sorun olur.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 8 milyona 12 tane durex çıktığını düşünürsek tanesi 750bin e denk geliyor. nesi pahalı?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: sheref, 13 Şubat 2005 19:09 tarihinde demiş ki: 8 milyona 12 tane durex çıktığını düşünürsek tanesi 750bin e denk geliyor. nesi pahalı? +1 [signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa [Bu mesaj FakeAccount tarafından 13 Şubat 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşın bir lafı vardı beni benden almıştı. "Abi ben korkarım Aidsten hamilelikten, ben kesin çift prezervatif takacam" Ben ise çingenenin bohçasını önerdim arkadaşa bu lafın üzerine[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: sheref, 13 Şubat 2005 19:09 tarihinde demiş ki: 8 milyona 12 tane durex çıktığını düşünürsek tanesi 750bin e denk geliyor. nesi pahalı? yok 12 tanesi 20 kağıt olsun nolcak ki ? sanki her dakka seks yapan bir milletiz :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Cuce, 13 Şubat 2005 16:02 tarihinde demiş ki: lüks tüketim malzemesi üzerine +%18 kdv =) [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kimse fiyatına bakmadığı için hehe[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: theKingpin, 13 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: said: sheref, 13 Şubat 2005 19:09 tarihinde demiş ki: 8 milyona 12 tane durex çıktığını düşünürsek tanesi 750bin e denk geliyor. nesi pahalı? yok 12 tanesi 20 kağıt olsun nolcak ki ? sanki her dakka seks yapan bir milletiz :) muhaha işte ben bunu ayakta alkışlarım :) :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bncede o kdar pahalı degil... ama ne biliyim sana pahalı gelmis olablir belki... tek bi tanesi 12 milyon degilki..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Pahalı değil ama birazda zevk meselesi yapıcaksan adam gibi yap yani ha para karsılıgı biriyle yapıyosan o zaman alırsın milletden bulasmıstır diye[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ağbi sevgilimle ilişkiye gireceksem en iyisinden almam lazım. yani değer meselesi :) aslında takınca kendimi bi garip hissediyorum ama mecburuz işte diğer yöntemler ya yan etkili yada güvenilir değil burdan çıkan ders parası ne olursa olsun vermeye mecburuz yada ancak banyonun duvarını deleriz! :)[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi adamlar baya para harcıyo durexlerin tanesi nerden baksan 750 bin..ayıptır ya iki rekat sevişceniz diye 750 bini mi esirgionuz... töbe[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Sevgilin daha önce yapmış mı yapmışsa tak yoksa vurduru ver iğneyi 10 mılyona ama adetin ilk günü olmalı benim bildiğim iğne[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkada$ım almı$tı 3 hafta önce flm tanesi 1.50 mu 2.50 mu ne öyle birşeymi$ nesi pahalıki???[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bize olimpiyatlarda dagitmislardi belese bi arkadasin 100 tane aldiini bilirim bu beni 3 ay idare eder diye..[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Savaştaki ölüm korkusu düşman kanını tadana kadardır... Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 100 prezervatif 3 ay idare ediyosa senin arkadaşı olimpiyatlardan dönmeseydi daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar