Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 telefonun saklama alanında "diğer" denen kısım 14 gb falan harcıyordu. uygulama falan kuramaz olmuştum. format attım telefona 4 gb oldu rahatladı. sonra app'leri falan kurdum işte clouddan çektim bazılarını falan tekrar baktım yine 10 gb olmuş. diğer dediğinde sistem dosyaları falan gözüküyor o kadar. durup dururken artıyor. kullanamaz oldum telefonu. bu fena bela oldu başıma ya. var mı bilen çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Ayni durum benim iPhone 6'da da mevcut. Genelde 9-10gb civarinda takiliyor. Pek bir cozumu yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Yeni ayfona gecin artik diye ozel yapilan bisey olma ihtimali yuksek. Apple dan bahsediyoruz biraz kafanizi calistirin Ha bide sorunun cozumu icin bi iphone xs max isinizi gorur kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Yakimlarda apple store varsa goturun.15dk'de randevusuz falan duzeltiyorlar. Ayni sey kardesimin de basina gelmisti iphone 6 plusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 yeni ios'u size sormadan yüklüyo galiba kurulumunu size soruyo. kurulum yapmadığı için o kadar alan kullanılıyo olarak gözükebilir. hayal meyal biryerde okumuştum sanki, hatırlamıyorum şuan. yanlış olabilir bu yazdığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Güncellemeyi indir ama yükleme gibi bir seçenek seçilmezse indirmiyor. Tıklamadan indirme durumu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 yeni ios'a geçmemeye ve app'leri de güncellememeye karar verdim. her güncellemede ağırlaşıyor telefon. zaten şarj ve ahize problemi var. dayanabildiğim kadar dayanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar