ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Merhaba 4 senelik ekran kartım bir anda kasmaya başladi sonra win10 çoktürdü. Driverini yüklemek isteyince karariyor ve yine win10 çoktürüyor. Kimi ısıt kimi fırınla dedi. Evga gtx780 ti ekran kartım. Nasıl bir tamirat izlemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Thermal paste'ini değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Bright said: Thermal paste'ini değiştir Akabinde chipni isi tabancasi ile isitayim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ddu ile önceki driverı sildin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Bastan format atip win10 yukledim. Ekranda kilcal cizgiler cikiyor. Windows a gecince kwyboluyor. 1980 e 1080 e alip kullaniyorm. Orjinal driverini yuklerken ekran karariyor ve bastan baslatinca win10 hata veriyor. Yine format yine yukluyor. Ayni dongu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 kanka direk fırınla sen. aynı şeyler bana da oldu. 10 dk fırınlıyosun işte 200 derecede falan. cillop gibi yeni kart oluyo. hiç başka şeyler kurcamala ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ha ama önce macunu falan komple sil. çıplak kalsın kart fan vs her şeyi sök öyle fırına ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ozii_x said: Bright said: Thermal paste'ini değiştir Akabinde chipni isi tabancasi ile isitayim mi ? Hayır çipini ısı tabancasıyla ısıtma, fırınlama da. Sadece paste'ini değiştir. Ha bir de eski driver'ı DDU'yla safe mode'da kaldırmak lazım, evet de driver yüklenirken hata veriyorsa yüksek ihtimal donanımsaldır sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 firinda iyi olmuyo, mangalda yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 bright, ozinin anlattığı her şey birebir başıma geldi. bahsettiğin şeyleri ben de yaptım. fırınlama tek çözüm. hatta bi başlık açmıştım burda aynı detayları konuşmuştuk forumda. biosu bile resetlemiştim falan. ı ıh. fırın ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 hazır fırını 200 dereceye ısıtmışken, elma dilim patates doğrayıp , hafif zeytinyağı kekik tuz pulbiber birazda acı toz biberle karıştırıp üstüne onları at fırına (fırın kağıdının üstüne dizecen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Abi fırınlama son başvurulacak yöntem, ilk değil. Önce bir paste değiştirilip, fanların vs. temizlenip PCB'nin gözle kontrol edilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 valla içinde kalıcaksa denesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 sanssizsansli said: ha ama önce macunu falan komple sil. çıplak kalsın kart fan vs her şeyi sök öyle fırına ver. I feel aroused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 full time acik pc nin omru daha uzun oluyo diyolar abiler ne diyonuz? var mi bole bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Var,kapa aç kapa ac biosu asiniyor aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Reballing yaptiracagim. Var mi iyi bir firma bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar