EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çocukluk kabusum bu benim hehe.şimdi attım etkiyi üzerimden baya güzelerek izleyebiliyorum.hele o son bölümleri izledikten sonra heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zaten bizim kusagin korkulu ruyasiydi ya... cogu ebeveyn ayni hatayi yapti... o televizyonda yayinlanan aksam aksiyon filmi diye actilar, polisten kacarken supermarkete girdi adam. vuruldu, ruhu bebege gecti; o andan itibaren hepimiz paranoyak olmaya basladik. kizlar bebeklerle oynarken ayri bi nefret etmeye baslamistim o yasta... [Bu mesaj riglous tarafından 12 Şubat 2005 08:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 benimde kabusumda direk o gülüşü fln.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 rtük yokken de bizim tv'ler tam gerzekti, bir defasında hulk hogan'ın suburban commando'sunu izlerken zart diye bu girdi reklam diye araya.. :-p sonra gazetelerde çeyrek sayfa resimlerini basarlardı ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Komedi yapmaları yerinde olmuş. Güldürmekten öteye gidemezdi zaten[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 süper fılmelrdı buda mukemmel olucak): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 off ya spr bi filmdi vu seferki daha gzl olcak gibi..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mal bi bebekte çok korkunç olur ya :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:153/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kesinlikle gidilir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Hamish, 11 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Film çok süper değil ama ben beendim çünkü çaki ye sempati beslerim yanımda olsa sever, okşar, bağrima basarim ondan olabilir yani:D o da sana saplar bitane :-p ben bu chucky'nin veledinin chucky ile tam ters tipte olduğunu duydum. psikopat birşey değilmiş yavrusu aldığım duyumlara göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bu velet dünya da en çok korktuğum şeylerden biri[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 öcüüüüü :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 "ups, i did it again..."[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ağbi korku değil komedi filmi bu ya![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 korku serisi chucky efsanesi su tarihten itibaren bitmistir. artik yeni imaj yapmislar chucky'e. gonul rahatligiyla izleyin. siradan bi film olmus, sinemada izlenesi bi film degil... vcd alip izleyin derim. hatta almayin indirin, verdiginiz paranin karsiligi kadar, onu gectim hic korkmuyosunuz. bastan asagi kara mizah olmus.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: StRencher, 06 Şubat 2005 16:39 tarihinde demiş ki: ehe, işte bu scary movie'lere dönmez işallah ama insallah[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ama scary movie çıkarsa bunla bayaa bi dalga geçicek[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 scary movie 2 'de zaten chucky konusuna da değiniyordu bir yerde..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 onu bunu bilmemde trailerinda fredyi neydi dier elemanin adi neyse işte onlarin boylarini filan gösterio sornada chukyninkini süfer bayildim o fikre :) filmi izlemicem kesinde (degmez bence) hani cok bosh zamanim olursa gülmeye filan giderim artik..[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: BlizarD, 15 Şubat 2005 13:52 tarihinde demiş ki: ama scary movie çıkarsa bunla bayaa bi dalga geçicek bence en güzel 3 olmuştu sinemadan öyle bi gülme dalgası çıkmıştı ki micheal jackson çıktığında:D[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Komik olcak gibime geliyo gene ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar