StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 11 Şubat 2005'te yeni Chucky filmi sessiz sedasız vizyona giriyor. Chucky ve Kuklacı Tiffany kendi standartlarına uygun bir şekilde çocuk yetiştirmeye başlıyorlar. Bir çeşit Next Generation Chucky diyebiliriz. İşin tek kötü yani filmin mizah yönünün korku yönünden daha ağır basıcak olması. Film Korku/Komedi türünde olucak... işte bazı afiş resimleri[Bu mesaj StRencher tarafından 06 Şubat 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben zaten bu filme ancak gülerim ekeieki[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehe, işte bu scary movie'lere dönmez işallah ama[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: StRencher, 06 Şubat 2005 16:39 tarihinde demiş ki: ehe, işte bu scary movie'lere dönmez işallah ama inşallah dönmez dönceğini sanmam...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Belki bu sayede Sam Chucky korkusunu üzerinden atabilir :-P[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aa doğru, Sam ehe :d[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 britney ile dalga geçen güzel bi tır sahnesi olduğunu duydum ama sonuçta chucky işte .. sinemaya gelmesi bile hata :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 britney? lol tamam o zaman kesin scary movie tarzı bişeye dönüşmüştür :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ahah redman'de oynuyormuş.. Kesin giderim o zaman.. How High'da hastası olmuştum adamın... edit:yazmışınız zaten :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 06 Şubat 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 merakla bekliyorum..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi en sinir bozucu kuklalardan birisi walla.. direk geirliyo insan bunu görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu chucky serisinin ilk filmini izlediğimdede 6 yaşında flndım sanırım yatağa işemiştim hey be ne günlerdi :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet bu bizim çocukluk dönemine denk geldi kötü oldu yaa :) aklımda yer edinen nadir korku filmlerindendir o yüzden..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 chucky yi ben suan izlesem gene gerilirim sanırım. gerçi her serisi icin olmasa da arada bir iki tane saglamı var die hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: axedice, 06 Şubat 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Belki bu sayede Sam Chucky korkusunu üzerinden atabilir :-P sayfayı açar açmaz resim ikonlarını görünce direkt stop'a bastım, ne diyorsun.. :-p en iyi çaki filmi çekilmeyen çakidir.. :horace: yok valla, bunda garip bir durum var. komik gelmesi normal ama buna bakamıyorum bile kardeşim, yer etmiş.. diğer bütün korku filmlerine gülüp geçer oldum ama cidden hastalıklı bir beynin ürünü bu çaki.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya Sam pardon ben unutmuşum. keşke spoiler içinde ya da link olarak verseydim resimleri :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sam çocukken fln mı izledin filmi ondan mı acaba bu kadar korku =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eee napalım, anamızdan bugünkü yaşımızda doğmuyoruz hiçbirimiz.. :-) bu çaki'yi de seyredebilmiş değilim işin komiği, fragmanını mı ne görmüştüm ama 14-15 yıl oldu herhalde.. ama gene de takdir ediyorum kim düşünmüşse, amacına hizmet ediyor sonuçta.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende yatağa işemiştim çocukken amaçlarına ulaşmışlar cidden =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 duke_guybrush da acaip tırsar çaki'den ben de küçükken izleyemzdim şimdi olsa da gülsek diyorum :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çocuk oyuncağı 1'i izlesen yine tırsarsın kraldır.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İlk matinesine gittim valla:) Filmde korku ya da gerilimden eser yok komedi filmi. Öyle tüm film boyunca gülmüyorsun ama kopartan sahneler çok. Film çok süper değil ama ben beendim çünkü çaki ye sempati beslerim yanımda olsa sever, okşar, bağrima basarim ondan olabilir yani:D Kısacasi gidin görün derim ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gidip görücez tabi chucky kaçarmı ya.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 amannnn. nerden çıktı şimdi bu yaa. koymayın böyle resimler mesimler kardeşim alalaa!!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet 1.si güzeldi 3.ye kadar idare etti ama 4. bi hataydı bence.üstüne bide 5.yi yaptılar halt ettiler.ama yinede izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar