TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaslar elime almaya calısıyorum ama alamıyorsun diyor levelim falan yetiyor, maceyi train edebiliyor muyuz ben edemedim nereden edebiliriz?Su an sırada bekliyorum bi soriyim dedim fiziksel temas gerekiyor bazen[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yumruk atarsan unarmed artar doğal olarak. çünkü unarmed silah sayılıyor. bazı silahları kullanamassın, kırmızı olarak gözükür mesela quest ödülü seçerken. karakter yaratırken classa ve race'e bağlı kullanabileceğin silahlar belli. o yüzden her silahı kullanamıyorsun. ekstradan başka tür silah da kullanmak istiyorsan, 10silver biriktirip bir weapon trainera gidip (ana şehirlerde mevcut) o silah türünü öğrenmek zorundasın. ayrıca uo'da mageler mace kullanıyordu ancak normal olarak WoW'da staff kullanıyorlar. mace öğrenmeye kasmana değmez bence.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Şubat 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar