bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Selam, Bir işe bulaştım arkadaşa ingilizce içerik yazacağım ama fiyat konusunda bilgim yok :) Ne isteteyim? 10-15 içerik haftada teknoloji ile ilgili. Thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 freelance article prices per word diye arat bulursun bence zamaninda siparis ediyorduk da 10 yil gecti ustunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Ne kadar sürecek haftada 10-15 içerik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Icerik derken kac sayfa kelime vs cok detay var aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 daha objektif kriter olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Bayandan makale nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 bunlar simdi sagda solda gordugun pembe ruj cilgin moda kirmizi lolipop sitelerinin sahipleri yada yapmayi dusunen girisimciler..tek amaclari da yeteri kadar hit alip adsense den vs reklam alip para kazanmak..genel tip killi biyikli namazinda niyazinda pre doblo arkadaslar.. orada birsuru kriter var..kullanici davranislari turevinde..yani oradaki yazilari makaleleri bir erkek yazdigi zaman genellikle kadinlar kizlar okuyup begenmiyorlar ve sonraki sayfalari da tiklamiyorlar gibi..ve moda makyaj gibi konular da internet aleminde tik basina daha cok para getiren mevzular..arti alisveris baitine daha musaitler..yani bir rimel tanitiyorsun ustune ben buradan aldim sen de al diye yonlendiriyorsun oradan da ekstra para geliyor alisveris yapilirsa..o yuzden belli mecralarda kadin makalesi daha is goruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 temiz işmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 dana22 said: bunlar simdi sagda solda gordugun pembe ruj cilgin moda kirmizi lolipop sitelerinin sahipleri yada yapmayi dusunen girisimciler..tek amaclari da yeteri kadar hit alip adsense den vs reklam alip para kazanmak..genel tip killi biyikli namazinda niyazinda pre doblo arkadaslar.. orada birsuru kriter var..kullanici davranislari turevinde..yani oradaki yazilari makaleleri bir erkek yazdigi zaman genellikle kadinlar kizlar okuyup begenmiyorlar ve sonraki sayfalari da tiklamiyorlar gibi..ve moda makyaj gibi konular da internet aleminde tik basina daha cok para getiren mevzular..arti alisveris baitine daha musaitler..yani bir rimel tanitiyorsun ustune ben buradan aldim sen de al diye yonlendiriyorsun oradan da ekstra para geliyor alisveris yapilirsa..o yuzden belli mecralarda kadin makalesi daha is goruyor.. Vay doktorumuz online pazarlama uzmanıymış da. Valla süper adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 vergilerimiz doktor oturdugu yerden interneti hatim etsin diye harcaniyor =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 ayaga da kalkiyorum arada.. onun disinda internet baglantisini doner sermayeden oduyorlar..yani vergiden degil benim yarattigim katma deger ile kazanilan gelir kaleminden..ayni kalemden 100 lerce insan calistiriliyor..ki yine ayni kalemden hepimizin toplamindan daha fazla vergi veriliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 ek is donercilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar