Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Selam arkiler Bir arkadaş alacakmış, nasıl edinmek lazım, edinirken nelere dikkat etmek lazım. Kafes şu bu gibi konularda bilgisi tavsiyesi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 parasaurolophus soyundan gelmektedirler. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 ben 2 aydır besliyorum, baya tecrübelendim akşama uzun uzun yazayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Bende var. Eğer ilgilenemicekse amasın insanlara çok baglılar kafeste duramyı sevmez. Çok yanlız kalmaya gelmez. B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 2 tane alirsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 2 tane alrısa evcilleşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 2 tane al, ayrı ayrı karanlık odada besle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 nerden almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Facebookta kendi üretip satanlar var ben oradan aldım 2sinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Bundan babam almis yillar once. Sonra yanina da bi es almis, bizimki bi kac zaman sonra yeni geleni parcalamis koparmis kafasini falan. Cift olarak beslemek zor sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Yalnız yaşıyorum. Haftada 2 gün de eve hiç gelmiyorum. Sultan Papağan'ı alsam yazık olur mu hayvana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Olur alma sakın, bütün gün eve gel diye bekliyorlar işe gitsen bile üzülüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 abi ne alayım ben peki?Bu durumda ben anca balık alırım. Kemirgen'de çok seviyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Genwa said: Bundan babam almis yillar once. Sonra yanina da bi es almis, bizimki bi kac zaman sonra yeni geleni parcalamis koparmis kafasini falan. Cift olarak beslemek zor sanirsam. gercek kafes dovusu bu degil.. pardon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 kimse bir erkek için gelip "papağan kaça" diye topik açmaz, hele de foruma ayda bir kere uğrayan insan.... kız arkadaşı sordurmuştur. tavsiyem şu, gitsin adam gibi kedi alsın, üzmesin papağanı. ilkine alışınca ikinciyi de alır sonra zaamanla, sıkılmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 goldun tum topiklerin neden acildigi ve arkadas kimlikleri konularindaki meraki meragi MERAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 yazanlar olmuş zaten, hayvan kesinlikle çok uzun süreler yalnız kalmamalı. acayip bunalıma giriyormuş, tüylerini yolup depresyona girip sonunda ölüyormuş diyorlar. sürekli oynayabileceği oyuncaklar olmalı etrafında, kafesi doldurdum ben baya yine tek kalınca çok sıkılmıyordur diye düşünüyorum oynuyor saatlerce onlarla. genişçe bir kafesi olmalı, 50x50 yükseklik de 60-70 gibi olursa güzel. benim kafes 40x60 gibi bir şey alırken büyük geldi gözüme ama şimdi resmen pişmanım böyle bir şey aldığıma. çok cana yakınlar, azıcık oynayayım kenarda dursun gibi bir durum yok, bezdirene kadar tepende omzunda üstünde geziyor. bilgisayar başında kesinlikle rahat bırakmıyor o mouseun kablosunun hareket etmesi en güzel yiyecekten daha güzel geliyor hayvana sdsfds bir süre sonra kesinlikle eş gerekiyormuş, benim hiç aklımda yoktu yanına eş almak ama şimdi koca bakmaya başladım kendisine ahahaha bu arada bizim kuş dişi çıktı, kendi topiğimde erkek demiştim :( çok sıçızlıyor, elimizde peçete geziyoruz hep. dişi olanı çok keskin ötüyor, sabahları güneş çıkınca başlıyor ciyak ciyak bir süre bağırıyor. ilgilenirsen pek sesi çıkmıyor tabi yalnız kalınca fena bağırıyor. komşulardan yana sıkıntı olabilir. yakın zamanda tüy değiştirmeye başladı, her taraf tüy içindeydi elimizde süpürge yaşadık 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 ney husnu disi mi cikti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 hüsniye oldu :( benim bedenim benim kararım dedi saygı duyduk. https://previews.123rf.com/images/kotokomi/kotokomi1706/kotokomi170600005/80598120-love-is-love-lgbt-pride-slogan-against-homosexual-discrimination-modern-calligraphy-on-rainbow-water.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Liebe said: yazanlar olmuş zaten, hayvan kesinlikle çok uzun süreler yalnız kalmamalı. acayip bunalıma giriyormuş, tüylerini yolup depresyona girip sonunda ölüyormuş diyorlar. sürekli oynayabileceği oyuncaklar olmalı etrafında, kafesi doldurdum ben baya yine tek kalınca çok sıkılmıyordur diye düşünüyorum oynuyor saatlerce onlarla. genişçe bir kafesi olmalı, 50x50 yükseklik de 60-70 gibi olursa güzel. benim kafes 40x60 gibi bir şey alırken büyük geldi gözüme ama şimdi resmen pişmanım böyle bir şey aldığıma. çok cana yakınlar, azıcık oynayayım kenarda dursun gibi bir durum yok, bezdirene kadar tepende omzunda üstünde geziyor. bilgisayar başında kesinlikle rahat bırakmıyor o mouseun kablosunun hareket etmesi en güzel yiyecekten daha güzel geliyor hayvana sdsfds bir süre sonra kesinlikle eş gerekiyormuş, benim hiç aklımda yoktu yanına eş almak ama şimdi koca bakmaya başladım kendisine ahahaha bu arada bizim kuş dişi çıktı, kendi topiğimde erkek demiştim :( çok sıçızlıyor, elimizde peçete geziyoruz hep. dişi olanı çok keskin ötüyor, sabahları güneş çıkınca başlıyor ciyak ciyak bir süre bağırıyor. ilgilenirsen pek sesi çıkmıyor tabi yalnız kalınca fena bağırıyor. komşulardan yana sıkıntı olabilir. yakın zamanda tüy değiştirmeye başladı, her taraf tüy içindeydi elimizde süpürge yaşadık 1 hafta. Benimkide dişi çıktı erkek niyeti ile almıştım ama kısmette dişi varmış. Sabahları ilgilenene kadar ortalığı yıkıyor. Hele uyandığını hissederse off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 lan bu ne eziyet, okurken şiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 şerefsiz böyle gelip kendini sevdirince ama o kadar hoşuna gidiyor ki her şeye değer bence sdsfds böyle kabarıp tünemesini izlemek bile çok büyük keyif tontiş tontiş böyle sıkasım geliyor ümüğünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 insan ismi koymamak lazim aslinda.. haniimis benim ogluma nerdeymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 ne guzel otuyor cibili cibili sak sak sak sak sak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar