noface Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 atma .vs. bılen varmı arkasdaslar bırisini bulmak ıstıyorsanız ole bır sansınız varmı oyunda yada ne bıleyım privat talk falan ?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Direk kişiye mesaj atma komutu var. /tell kişiadı Mesajı hedehödö[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 /t de yapabilirsin. ayrica biri sana ozel msj attiginda r ye basarak hızlı cevap verebilirsi. en.wow dan basicsi okuyup herseye topic acmayabilirsin. caps locku kapatıp kibar olabilirsin.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1 soru sorduk 5 ögüt aldım hey allahım ya neyse evallah[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: noface, 16 Şubat 2005 13:32 tarihinde demiş ki: 1 soru sorduk 5 ögüt aldım hey allahım ya neyse evallah salla takma illa çıkıyo böle tipler, böle yazınca karizma yapmış oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 FAQ okursanız buraya gelip her basit soruyu sormanın hoş karşılanmadığını öğrenebilirsiniz. Önce gidip oyun hakkında basit bilgileri beginner's guide gibi yerlden okumanızı bekliyoruz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 noface bugün 3-4 topic açtın kafana göre masallah, insallarda anladı bişi bilmediğini yardım ediyo bunu bile beyenmeyip off lıyıp puff luyosan yazık. sorularını sormadan Qui nin dediği gibi biraz araştırma yap lütfen internet elinin altında allaha şükür . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Herkes new bie olabilir kimse anasının karnından ultra mega expert dogmuyor herkesin ingilizcesi yeterlide olmayabilir sonuçta adam bi soru soruyo ukala takliti yapmaya gerek yok biliyosan yardımcı ol laf sokmaya ego yapmayada gerek yok biraz empati kurmakta fayda var diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 konunun ultra mega expertlikle ne alakası var kardeşim :) bu kadar basit bi konu oyun içindeki kişilere sorarak rahatlıkla ögrenilebilir, oyun oynamadaki istek ve heycan birazda bu konularda gösterilmeli, yeterki içinde araştırma ruhu olsun bizim bahsettigimiz o. her takıldıgı ufak konuda buraya bi başlık açarsa insanlar vay bizim halimize diye düşünüyorum.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: OmeN, 16 Şubat 2005 16:02 tarihinde demiş ki: konunun ultra mega expertlikle ne alakası var kardeşim :) bu kadar basit bi konu oyun içindeki kişilere sorarak rahatlıkla ögrenilebilir, oyun oynamadaki istek ve heycan birazda bu konularda gösterilmeli, yeterki içinde araştırma ruhu olsun bizim bahsettigimiz o. her takıldıgı ufak konuda buraya bi başlık açarsa insanlar vay bizim halimize diye düşünüyorum. :) yani tamam ultra mega expert kelimesi agır olmus:) ama oyuna yeni baslıyan hatta rpg ile yakın uzak alakası olmayan insanlarda wow oynamak ögrenmek isteyebilir hatta en temel şeyler hakkında bile bi fikre sahip olmayabilir sonuçta evet araştırıp ögrenmek en egitici yol ama bu tip sorular soranlarıda bozmaya kalkmak bi o kadar abuk duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Burada Alan yetkilisi var gerekli yerde uyarida bulunuyor kaldi ki bunu yapmisda bunun üzerine baskalarinin uyarmasi sadece is güzarlik olarak görüyorum.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Alan yetkilisi gerekli yazıyı yazmış daha ne uzatıyosunuzki ? Ayrıca bencede gereksiz bi üslupla cevap verilmiş adamın sorusuna (yapmayabilirsin-açmayabilirsin vs vs), sonuçta konu açılmış uyarıcaksan düzgün bi üslup ile uyarırsın ukalalığa gerek yok dimi? Bence adam haklı ve oflayıp pufflamamış güzelce "1 soru sorduk 5 ögüt aldım hey allahım ya neyse evallah " demiş. said: OmeN, 16 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: nofaceQui nin dediği gibi biraz araştırma yap lütfen internet elinin altında allaha şükür . . . ve Qui yazmış diyip altına tekrar benzer şeyler yazmanın mantığı nedirki? post kasmakmı? Qui'ye yalakalıkmı? Yada canın sıkıldıda birinemi saldırmak istedin? [Bu mesaj mrtolga tarafından 16 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 saldırmak mı lol, sen benim yazdıklarımı okumadın galiba hangi lafımda aşağılayıcı yada ona benzer bişi vardır? senin noface e hak verip bitakım şeyler yazmanı yalakalık olarak nitelendiriyosan benimkileride öle görebilirsin arkadaşım. buraya yazdıklarımı her zaman iyi ve temiz bir üslupla yazmaya çalısıyorum ama sen ve senin gibi bikaç sudan çıkmıs balık oluyo her zaman. ben sadece noface arkadaşımız hakkında yazmadım o yazıyı oyun eu da çıktıgından beri foruma giren çıkanın sayısı belli digil bu yoğun ilgi güzel tabiki ama oyun hakkında biraz bilgi edinip öle oyuna başlamak lazım aha süper grafikler ne güzelmiş diyip atlamak sonra takıldıgın en ufak şeyde foruma bu neydi şu neydi die yazı yazmakla olmuyo bu işler. bu sorulara yeri geldiginde cevap da vermisimdir ama aynı tip soruların 50 kere yazılması bardağı bi yerden sonra taşırıyor kanatindeyim. birazcık araştırın demeyi saldırmak ve yalakalıkla suçlayan zihniyetini biraz daha geliştirmeye davet ediyorum NOKTA[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Pagan_Angel, 16 Şubat 2005 16:08 tarihinde demiş ki: ama oyuna yeni baslıyan hatta rpg ile yakın uzak alakası olmayan insanlarda wow oynamak ögrenmek isteyebilir hatta en temel şeyler hakkında bile bi fikre sahip olmayabilir Abicim tabiki isteyebilir ama daha araba sürmeyi bilmeden uzun yola çıkmaya benzer bu. Bu oyunlar malum çok detaylı ve karmaşık olabiliyor. Sürekli yenilenebiliyor. Oyun içinde sürekli insanlarla berabersin. İngilizceyi iyi kötü bilmeden ve sık sık kaynak taramadan, araştırmadan nasıl MMORPG oynamayı düşünüyorsunuz. Herşeyi sorarak mı? said: mrtolga, 16 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Alan yetkilisi gerekli yazıyı yazmış daha ne uzatıyosunuzki ? Arkadaşlar gereksiz yere uzatmayın adama sen niye mesaj atıyorsun diyerek 3 kişi peş peşe mesaj atıyorsunuz. Azıcık daha dikkat... edit : Omen in mesajını görmeden cevapladım... [signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı [Bu mesaj KapIKulu tarafından 16 Şubat 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: OmeN, 16 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bu sorulara yeri geldiginde cevap da vermisimdir ama aynı tip soruların 50 kere yazılması bardağı bi yerden sonra taşırıyor kanatindeyim. birazcık araştırın demeyi saldırmak ve yalakalıkla suçlayan zihniyetini biraz daha geliştirmeye davet ediyorum NOKTA Iste bu senin görevin degil bu isi yapan adam varken ve o uyarida bulunduktan sonra senin yazman abes oluyor.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - [Bu mesaj arnis77 tarafından 16 Şubat 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: arnis77, 16 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: said: OmeN, 16 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bu sorulara yeri geldiginde cevap da vermisimdir ama aynı tip soruların 50 kere yazılması bardağı bi yerden sonra taşırıyor kanatindeyim. birazcık araştırın demeyi saldırmak ve yalakalıkla suçlayan zihniyetini biraz daha geliştirmeye davet ediyorum NOKTA Iste bu senin görevin degil bu isi yapan adam varken ve o uyarida bulunduktan sonra senin yazman abes oluyor. bence hiçte abes değil bu forum 1-2 kişinin degil hepimizin forumları , kuralları uygulamak ve uygulamaya davet etmek bence hepimizin görevi...[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sanirim anlatamadim, Alan yetkilisi uyari yapmis.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dağılın leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sadece alan yetkilisi uyari yapar diye bir kural mi var.sana ne? yaparsa yapar.bence hakli da.böle sacma soru olmaz.acarsin forumlari serach den aratirsin stickleri okursun paticik/wow u okursun yoksa bulamadiysan gelrisn soru sorarsin.soru sorarken de caps lock u acip lamer lik yapmassin insanlar da kil olmazlar[signature][hline]-------------------------------------- Kam----Orc Elemental Shaman lvl 2x----Cursed Guild Thottbotprofil For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sizler bundan nasil rahatsizlik duyuyorsaniz bende sizin gibilerin alan yetkilisinden sonra yazdiklarindan rahatsizlik duyuyorum o kadar anladin mi simdi? [signature][hline] - Guardians Of Nightfall - [Bu mesaj arnis77 tarafından 16 Şubat 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 rahatsız olmak ve tepki vermek sadece alan yetkililerine ait bir davranış değil. sen gidip bir markette bağıra çağıra konuşursan içerde bulunan herkes tepki verir sadece market yetkilileri değil. forumda caps açık yazı yazıldığını herkes sinirlenebilir ve tepki verebilir. aynı şey en ufak arama yapmadan en basit sitelere bakmadan yazılan yazılar için geçerli. herkes istiyor her şeyi hazır alsın. yahu böyle bir soru için konu açıp cevap bekleceğiniz süreden çok kısa bir zamanda cevabınızı herhangi bir siteden bulabilirsiniz. tamam bazı durumlarda yeni kullanıcılara fazla tepki verildiği doğru ama bazı yerlerde hakediyorlar doğrusu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Tamam katiliyorum sana tepki verebilirsin ama günde 20 tane bunun gibi konu aciliyorsa ve adam 20 yerde de tepki veriyorsa burada bulunma sebebinden süphe ederim. 1, 2 haftadir durum bundan ibaret birileri konu aciyor sabit, belirli sahislar saldiriya geciyor gerek yok buna alan yetkilisi uyari yapana kadar ok ama ondan sonrasin da rencide edercesine devam etmenin bir anlami yok.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: arnis77, 16 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: said: OmeN, 16 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bu sorulara yeri geldiginde cevap da vermisimdir ama aynı tip soruların 50 kere yazılması bardağı bi yerden sonra taşırıyor kanatindeyim. birazcık araştırın demeyi saldırmak ve yalakalıkla suçlayan zihniyetini biraz daha geliştirmeye davet ediyorum NOKTA Iste bu senin görevin degil bu isi yapan adam varken ve o uyarida bulunduktan sonra senin yazman abes oluyor. +1 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar