Fefe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Evet varsada tam pvp için bulamadım.Lütfen yardımcı olunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Warlock karekter açmıştım ama aklımda birde Druid vardı.Ona bakıyorum.Eğer bilginiz varsa lütfen yazın. Ayrı etten bu patchin zamanı belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bencede gerekiyo.millet vatur cutur kesıyo yaratıkları bende arkadan sınek ısırıgı gıbı moon fıreımla nereye kadar abı.levelim 12 ve diger sınıfların 12 sinden %30 daha gucsuz suan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Peki Pvp ve formları nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 aslinda oyle buyuk bir karakter iyilestirmesi gerekmiyor bence. bear form-druid degisimi yaparak organize bir grupla oldukca faydali olabilirsiniz. ha gruptakiler bir defa oluyorsa siz iki defa oluyorsunuz, bu da bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Biraz daha bilgi lütfen warlock karekterim var ama Druidi merak ediyorum.Birini seçecem ama Druidi hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya movılerde drurıt bana degısık geldı benım dıablodakı druıtıme hıc benzemıyoo dovus taktıklerı sumon mumon ama sekıl degıstırmesını gordum cesıtlı seylere acaba denkmı gelmemıstır bana_?[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 PvP için druid'in seçeneği pek bol değil. Moonfire, roots ve starfire, bu üç spell sizi level 60'a ve sonrasına götürür. :)[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Seruya katılmıyorum, talentlerle birlikte bir çok seçeneğiniz var. Dün xroadsta Boogieman isimli bir tauren druidle tanıştık saatlerce duel yaptık. Arkadaş level 22'ydi. Ben 25 warrior, bir arkadaş da 25 shadow priest. Hadi beni yenmesini anlarım da, shadow priest'i her seferinde yenmesi garibime gitti. Arkadaş süper pvp yapıyor ve class'ını çok iyi tanıyor. Level'larımız çok düşük gerçi, bu level'da yapılan pvp'ler pek bir şey ifade etmez. Ama druid pvp'sinin sadece bir kaç büyü olduğunu düşünenler gidip arkadaşla duel yapsın, ya da yaptığı duel'leri izlesin. İyi oynayan birinin altında mükemmel bir class druid.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ben de bu kanıya, izlediğim bir çok druid pvp'si videolarından varmıştım. Tabi şöyle de birşey var, ne kadar şekil değiştirse de bir druid, ben bunu asla pvp'ye katmıyorum. Kısacası feral yetenekler de işinizi görecek pvp'de ancak ben sevmediğim için orada yazma ihtiyacı hissetmedim. Dahası hâlâ druid formda, yukarıda yazdığım üç spell'den farklı bir spell kullanılabileceğini sanmıyorum. Hasar verenler tabii ki dediklerim.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yazdıklarımdan "druid pvp'si kötüdür" anlaşılmasın. Sadece, doğal olarak bir mage kadar hasar veren spell yelpazesinin geniş olmadığını belirttim. Sadece o üç spell'le adamlar neler yapıyorlar. HP'niz azaldığında reju yada regrowth atabilirsiniz. Buff'a ihtiyacınız olduğunda taş gibi Mark of the Wild var. Curse isterseniz Fearie Fire var. Var da var.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sadece büyü kullanacaksanız zaten druid almanın bir anlamı yok. Örnek 1-) Büyü ile düşman yakılır 2-) Ayı formuna bürünülüp savaşılır 3-) Fazla güç kaybedilince önce düşma stun edilir sonra biraz geri çekilinip büyücüye dönülür 4-) entanglin roots ile düşman yerinde saydırılır 5-) heal ile anında güç arttırılır 6-) hala eksik varsa rejuvanation kalan tamamlanır ve düzenli olarak artış devam eder. 7-) Düşmana son bir büyü atılıp ayıya geri dönülüp yenilenmiş bir şekilde garibanın üstüne çullanılır :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kullanabiliyor ;) Bol duel yapinca daha iyi anlıyor insan. Varlığından haberim bile olmayan bir çok talent ve büyü kullandı dün arkadaş. Ayrıca druid'in oyunda en iyi 2. healer olduğunu ve manasının kolay kolay bitmediğini hatırlatmak istiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yukarıda anlattığın gibi hepsinden bir combo yapmak eğlenceli olacaktır, zaten druid'i oynaması en eğlenceli sınıf yapan bu. Ancak ben sadece druid form olarak oynamayı düşünüyorum. Bir anlamı da var, dikkat edersen talent'lerde iki tab büyülere ayrılmış. Ben onlara gitmeyi düşünüyorum.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şuan işini bilen bi druidi bir mage in kesme şansi yok warriorun ve rogue un (preperation ve cold blood u yoksa ) kesme şansi yok tek yapman gereken root - moonfire - heal root heal moonfire mana bittimi inervate tekrar root moonfire ölene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 free action potion ve düzgün mortal strike kullansa da warrior'un şansı olmaz mı? 30 saniye free action için az süre değil. druid'in warrior'a karşı en büyük kozunu 30 saniyeliğine atıyorsunuz, mortal strike da uzun süre heal'i yarıya indiriyor. root yokken pummel ya da shield bash ile heal'ları da interrupt edebiliyorsunuz (instant talenti hariç tabii). bence zor olsa da warrior bir şeyler yapabilir gibime geliyor. daha yorum yapmak için erken gerçi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beta da lvl 21 e kadar druid oynadim. pvede en rahat entangel + moonfire + faeri fire atip durma gore rejv veya rej la feral forma geciyosun +3 lvle kadar alabiliyosun. ilersine resist olmasa yaratiklar belki yine dayanabilirsin. partide en enomli ozelligi druidin heallar. wow forumlarinda okudugum kadariyla da ilerki levellerde pvp icin en uygun oyun stili kite yapmak. entagle ve nuke spam etmek. pve icin feral/res parti icin res/balance pvp icin balance/res artik sen karar ver.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Druidle benim kullandığım ve çok işe yarayan bir taktik vereyim; 1)Rootla elemanı sarıyoruz 2)Fery Fire miydi neydi onu atıp gücünü indiriyoruz 3)moonfireyle hazırlık hasarı veriyoruz 4)Tercihen bir adet Wrath ya da Star Fire atabiliriz 5)Kendimize Bir adet Rej atıp ayı formuna dönüşüp giriyoruz. 6)Zaten helak olmuş eleman kısa sürede ölür ölmezse bir süre sonra gri çekilip kendimize Regrowth yapıyoruz tekrar ayı ya da cat le dalıyoruz. Tabi bu benim çok kullandığım bir teknik ve tamamen benim oynayış zevkimi yansıtıyor. Yaptığın rootun süresi çok önemli yani ezbere sıralama bunları. Root çabuk biterse ona göre bişeler ayarlamalısın. Tabi oyunun başında aradaki mesafeyi koru. Bu arada bu yazdıım daha çok warr gibi yakın dövüş usatlarına yaptığım taktik. Casterlere falan root yapmana gerek yok zati.[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tabi bi de soyle bi sey oldugu icin pvp de roota guvenemiyorsun. druidlerin en cok sikayet ettikleri konulardan biri bu spider belt gerci verdigim linki simdi okuyunca gordum. euda cooldowni epey arttirmislar deniyor ama gormeden bilemem tabi..[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 15 Şubat 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 15 Şubat 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 On the US server you can use the belt over and over again, just after the 5 sec you can spam it again. And you can do so how many time's you want. But, on the EU server it's not working that way at all....after you use it the first time, you will have a loooooooong cooldown. And there is no timer on the cooldown either...so you have no idea on when you can use it again.. What i want to know is...what server has the right function ?? demiş thottbot'ta biri[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Durid suan gayet dengeli ve ii bi class, ayrica bu yeni petchte pek bi degisiklik gelmiycekmis(hic biyerde bogle bisi gormedim) herneyse pvpde gayet basarili ama formlarla oynamak istiyorum dersen cok cok zorlanirsin formlarin dmg cok az, kedi formunda bile(rogueya benziycen sozum ona ama) silahlardan dmg bonusu almiyo. Bu yuzden bence lvl 60 kadar sirf buyuye yuklen moonfire,wrath ogle hallediyosun lvl60da zaten instancelarda healer/buffer olarak oynuyosun hic bi zaman icin dmg icin durid almaz kimse gruba. yani anligcagin destek olarak oyanayi seviyosan tavsiye ederim yoksa buyu/form dmglari cok ii degil ancak pvpde cok basarili benim talentler hep buyulerde o yuzden moonfire cok guzel critical koyuyo, pvpde bi cok classi cok zorlanmadan yeniyosun (shamanlar haric tabi :), adamlar inanilmaz kasiyo)[signature][hline]Lorlas lvl 60 Durid - Guardians Of Life Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 buarada o belt hotfix ile tamir edilmis http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=1407892&s=blizzard&tmp=1#blizzard[signature][hline]Lorlas lvl 60 Durid - Guardians Of Life Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ben tauren druıd kasıyorum pvp de ve gercekten harıka bence bı kere kendını heal edebiliyor ve su an lvl 10 ıcındeyım ve lvl 10 olur olmaz hemen bear questını yaptım ve ayı olabılıyorum lvl 10 char a gore maul ıle 50 cıvarı dmg vurmak cok ıyı bence ben severek oynuyorum cok yonlu ve zevklı bır class(server daha yenı oldugu ıcın etrafta pek shapeshifting druıd yok dıer oyuncular bır garıp bakıyorlar :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Büyü atan bir karakter ile savasıyosan: 1-Oldugun yerde duruyosun 2-Gücün azalınca heal atıyosun 3-Adamın manası bitince moon fire combosu yapıyosun(Talent verirsen moon firea 5 moon fire yeter) Yakın dövüşen bi karakter ile savasıyosan: 1-Ayıya dönüsüyosun 2-Adamın gücünü azaltıyosun 3-Tabi seninde gücün azalıyo ve mage e donusup heal atıyosun 4-Sonra kedi yada ayı olup adamı öldürüyosun Bir druid ile kapışıyosan 1-Pvp başlıyor 2-.... 3-.... 4-.... . . . . 100-Pvpden bayıyosun hic bişi yapmadan adamın seni oldurmesini bekliyosun:D[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar