Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nutella ekmek hazırlamak/yemek tutorial vers. 0.01

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KINIYORUM

Kırk yıllık nuttella ekmekciyim oldumu yani????

1- O ekmeğe nuttella gitmez. bi gavur malını diğer gavur malıyla kullanmak herzaman daha olumlu sonuç vericeğinden.
Dilimlenmiş alman ekmeklerinden alıcaksın migroslarda 1 YTL
2-Gece saat 11 - 1 arası yiyeceksin nuttellayı
3-Bi tepsiye ekmek poşetini koyucaksın ve açık şekilde nuttellayı
4-Sonra poşetten ekmek çıkarıp tek tek sürüp hamlatıcaksın.
5-Afüüüyeett bal şeker olsunnn[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 14 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Harbiden bidaha resimli sekilde yapmayın abi bunu.Espri mespri mahiyetinde olur tamam da resim koymayın yazın geçin bari.
Durumu olan vardır olmayan vardı şuan alamıcaktır açtır vs vs.

burası ahmet paşa pasajı mı nutellalık parası olmayan aç adamın internette ne işi var
hayret bişey mantığa bak yaa
Mesaj tarihi:
ee ne varki bunda ekmeğin üzerine sürmesini bizde biliyoz yeterki malzeme olsun
ben gelipte burda bal + muz + corn flakes + süt lü karışımımın resmini kouyomuyum, hayır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
burası ahmet paşa pasajı mı nutellalık parası olmayan aç adamın internette ne işi var

internet cafeye giden dilenciler var =) git butonun yanına denkgele tıklamıs bi insan paticiği görürse[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
said:
Heracless, 14 Şubat 2005 21:30 tarihinde demiş ki:

ha diyosunki internette takılan damın parsı bok olur
yürü be koçum kim tutar seni[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 14 Şubat 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
Masanı bi sil ekmek kırıntıları,kesme şeker adam gibi topla bi orayı mutfakta yap bide bunu yapıcaksan.

ehehe bncede yaw... mutfakta yap git bu isi[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
ya daha öncede vardı bundan. hatta buldum şimdi ama linki vermiyorum. canı çeken olur falan. özenti bir topic mi diye geçti bir an aklımdan. başlıklar bile çok yakın olunca...[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||

[Bu mesaj Bacyo tarafından 14 Şubat 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bacyo tarafından 14 Şubat 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sigaramı nutellamı deseler
sigara derdim
bitti şu an kaldım ortada[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
En kısa zamanda pati mutfak bölümünün açılması ve böyle topiclerin bir an önce oraya taşınması dileğiyle... yeter be acıktım[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
ya ben herşeyimi bilgisayar başında yapıyorum. odam ve çevresinde benim yaşamsal işlevlerimi gerçekleştirebileceğim tek düzlükkırıntıydı falan pek uğraşmıyorum. ancak o şeker nerden gelmiş hala anlamış devasa boyutlardaki bilgisayar masam.

temizlik konusuna gelince...
annem çalıştığı için bize hergün kadın geliyor . bende onun verdiği rahatlıkla öle değilim , kadında anlamamış olucakki hala duruyor orda :D

ayrıca nutella için zenginlik falan diyenleri kınıyorum. en son 3.25 ytl verdim. 2 haftadır yiyorum. günde 6 milyon sigara ve benzeri zehirli zararlı şeylere verenimiz çokken komik olmayın.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
paticik hayat bilgisi 101
ilk ders nutella
sonra yemek yedikten sonra göbek sıvazlama, ellerini sabunla 20 saniye yıkama diye devam edecek sanırım
dişleri fırçalamayı da unutmayın:)
sanki iste uslandırılmış pekin ördeği tarifi veriyor bildiğiniz nutella ve ekmek. herkesin yediği, yemeği bildiği bir malzeme
hee bu tutorialdan sonra nutellaya parmağını sokup ekmeğin kenarlarına sürüp yalayan insanlar da kendine bir çeki düzen vereceklerdir[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar midenizi bulandırmak istemem ama bi gerçeği sizinle paylaşmak istiorum!

Geçen yaz tatilinde Italya'ya gitmiştim.Bir gün kuzenimle tv izlerken bi programda Nutella'nın yapılışını gösteriodu. Ben size özet bi şekilde anlatiim. Önce milyonlarca kurtçuk gibi görünen bakteriler bi araya getirilio,sonra bunlar bi güzel birbiriyle kaynaşıo tam bi krema görünümüne geldiği zaman ise bol miktarda kakao ile karıştırılıp çikolata halini alıo. İşte hepsi bu afiyet olsun!!!(tabi tadı güzel olsun diye bi kaç işlemden daha geçio)

Ps: Bu kesinlikle gerçek şaka yapmıorum...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
  • Yeni Oluştur...