Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 varsa casual oynayan arada gelirim ben de, öyle proluk beklemeyin ksdjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 12 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: az bile etmişim. gecenin 4ünde discorddan pm atıp sunucu reklamı yapıyo adam. beni diğerleri gibi sanman hata. Paticik communityi görmeleri için destek vermeye ve bilgilendirmeye gelmiştim halbuki. Senin davranışın, önyargı, toxicliğinden vb. tiksindim sana harcadığım zamana yazık hatta utanç verici kaynağısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 tamam hadi uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 2 saat önce, Natanyal dedi ki: varsa casual oynayan arada gelirim ben de, öyle proluk beklemeyin ksdjfs cok var casual abi, bfada pek bişey yapamadık ama bi önceki expansionda casual raid filan yapıyorduk belki yine çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 50 olmama az kaldı. horde blood elf rouge oynuyorum. var mı guild girilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Kurmayı planlıyorduk biz arkadaş tayfa ile bi tane, olmadı kuralım işte denk geldikçe takılacak kişiler vs. gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 su updated linkleride atayım tekrar discord: https://discord.gg/cqj5SWr community: https://www.worldofwarcraft.com/invite/3RJ9r5Iory?region=EU&faction=Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar