ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 bu kriz ortamında tasarruf etmek için şirketler bazı baz istasyonlarını geçiçi olarak kapatmış olabilir mi? daha önce çok rahat çeken bazı yerlerde artık çok zor çekiyor telefon. (telekom kullanıyorum) bir kaç kişiden daha aynı şikayeti duydum.
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 baz istasyonunun maliyeti, kanali satin almak, kurmak vsdir diye tahmin ediyorum. yaktigi elektrik ne kadar olabilir ki ki onu kapatarak daha uzaktakiyle iletisim kurmak icin daha bile fazla elektrik yakiyor olmasi lazim sanmiyorum yani ama vardir bilen birileri
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Abi dedikleri gibi esas masraf kurulum + kira vb baz istasyonlarında. Eee kurmuşsun bitmiş, bunun yanında sırf ben kapattım diye kira vb vermeme gibi bir şansın da yok. Hali ile zannetmiyorum.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Hangi şirket? Bazıları tatil dönemi öncesinde code freeze girmeden son ayarlamalarını yapmıştır. Aslında kapatmaktan çok frekanslarda yeniden düzenleme yapıyor olabilirler.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 genelde kira sözleşmeleri 5 senelik olur, ya bu sebepten ya da toplum tepkisi ya mal sahibi ile itilaf ya da kentsel dönüşüm kaynaklı sökülmüş olabilir. Yerine yenisi gelicektir muhtemelen. Onun dışında şikayet etmeyi deneyebilirsin de bilmedikleri şey değil yani. Onun dışında, arıza falanda olabilir abi. Farkında olmayacakları bişey olduğunu sanmıyorum ama yinede bi şikayet edin aynı lokasyondan çok şikayet giderse noluo lan denebilir.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 ben telekom kullanıyorum da turkcell kullanan arkadaşım da şikayetçi. mesela bizim işyeri ankara'da eskişehir yolunda cepa'nın orada. dağın başı falan da değil yani ama son bir kaç haftadır azaldı iyice çekim gücü. ondan bir kıllandım.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 benzer lokasyonda mı? kentsel dönüşüm veya yıkılan bina falan mı var? ortak lokasyondaki istasyonda problem olabilir. Data da mı sorun var konuşmada mı? yoksa hiç mi erişim yok? Bi eve gidince 2g zorlayıp denesene konuşma falan fıstık nası? sonra bide 3g de data dene bakalım. eğer hepsinde sorun varsa ya istasyonda bir hard arıza var ya da istasyon sökülmüş olabili. Çalışıo olsam bakardım, var ama patide ele atabilecek arkadaşlar.
Öne çıkan mesajlar