Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bi freestyler cek be Justin ayılalım :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 yerlerdeyim abi justin öğlenleri fln olsun hatta prime time a koyun =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 aynen ya Justin FAN[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 tatu sertap karşılaştırması güseldi sonra dolar abd de lesbiyen oranın yüksek olması arasındaki bağ ama en çok yarıldığım yer gay kelimesi ve örnekleri oldu bi an koptu gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 İnteraktif radyo programcılığı diye yeni bi branş geliştirdi Justin, kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz:) Yanlız adamın programını prime time a alsak "buğulu" sesiyle aynı başarıyı yakalayamaz, sadece 4 kişi varken icq mesajlarıyla baş edemiyo. 10 kişiden fazla olursa kesin batırır:-) Uykusuz gecelerin eğlencesi Just in time:-P[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 abi şimdi arkada shadowbane açık miranda açık winamp açık eskiden olsa sızıyordum bilgisayar başında şimdi justin sağolsun uçuruyor beni muhabbetiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bi oylama yapalım paticik cercevesınde adamı daha bı erkene aldıralım sole 12 2 arası falan :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bence 11 2 olsun daha çok duymak istiyorum onun sesini daha çok yarılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 maysamatosis samasosis sosis patates :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi agliyorum ya hayatimda sabahin bu saatinde hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum ya...[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Seste bayık cıkıyo ya bıraz cok komık oluyo bıde bazen takılıp kalıyor gerılıyor dagılıyorum :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ya suan agliyorum marilyn manson'a sarişin bomba dedi ve yoketti.. LUTFEN 10 SAAT YA [Bu mesaj prodigy tarafından 13 June 2003 05:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Marılyn Manson sarısın bomba degılmıydı olmemısmıydı o ............yerdeyım oluyorum :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Offf karnıma ağrılar girdi gülmekten Allah iyiliğini versin emi Justin sarışın bomba seni:lol:[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 göbekli uocu ne anlar sarışın bomba değil miydi abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Super abi ya.. [Bu mesaj prodigy tarafından 13 June 2003 05:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi adamın tel hattı kesilicekmiş bi el atalım şu işe kesilmesin yardım kampanyası gibi bişey =p yasık adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 çok iyiydi bende 11-3 arası gibi bişey olsa çok çok daha iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Gülmekten hal kalmadı ne bende ne de pr0d da. Şu programı biraz daha erkene alalım uykusuzluktan da hal kalmıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gunaydin =] madonna 80s megamiz le basladik, igrencmis, cinnet gecirmek uzereyken kapattim, belle & sebastian la devam edioruz, super eskiler, 80ler falan calicak oglene kadar *!gunun ilk sigarasini icmeye gider*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ohhhh kulağımız bayram etsin biraz. Çal Çal hatta şeri şeri lady bilem çal, yur in the armi çal. ohhhhh[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 simdiden duyurayim, ogleden sonra `eglenerek ogrenelim` adli, `muzikalleri sevelim` konulu programimiz var =p fiddler on the roof [a.k.a damdaki kemanci] dinlicez hepberaber, sozlerini falan da koyacam, lay lay lom[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hemen dolsum yeni playlist hazırladım. Jeanny i dinlemeyeli herhalde 2 sene olmuştu. Acaip açıklı bi hikayesi falan yokmuydu bu şarkının?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 anladigim tek kismi su: Jeanny, quit livin' on dreams Jeanny, life is not what it seems Such a lonely little girl in a cold, cold world There's someone who needs you Jeanny, quit livin' on dreams Jeanny, life is not what it seems You're lost in the night Don't wanna struggle and fight There's someone who needs you aciklidir tabi, alman arabeski lol =ppp[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 heheheh ilk dinlerken adam jeanny dedikçe ben cinlerle perilerle alakalı sanmıştım da sonra zamanla dank etmişti onun isim olduğu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar