nameless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 dayanadım arkadaşımdan 1 haftalığına aldım, tek kelimeyle muhteşem bir oyun bilgisayarda daha da iyi olacağı kesin[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bir dergide okuduğuma göre, şehir o kadar büyükmüş ki, uçsuz bucaksız hissi veriyormuş. (Vice City + GTA3)x3 diyolar. O kadar yani. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 vice city çok iyiydi ama tekne yarışları gibi aptal aptal şeyler vardı. bu oyunda da var mı? vardır aslında ilk konsollara çıktığına göre...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 var yarışımtrak şeyler acaip büyük şehirler, tek şehir vice city x3[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Beklediginize degecek hic süpheniz olmasin ;)[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Zamanında oyunu donanımsal hatadan dolayı bitirememiştim. Böyle efsane bi oyunu gta5 gelmeden bitiriyim dedim. Şöyle oyunun içine sıçmıcak oynanışı çok değiştirmicek mod öneriniz varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 modsuz oyna hacı ne gerek var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hot coffee modunu yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Modsuz oyna gogoogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1k7LU3-u6X0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Düzgün bi hız göstergesi fln bulabilirsem bi onu eklerim sanırım modsuz en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bir ara rpg projemiz vardı ama coder mod geliştirme işini bırakınca yarım kalmıştı... Çıkarsaydık sanırım tüm zamanların en iyi multiplayer modlarından biri olurdu. Beta footage http://c1111.hizliresim.com/r/d/gxbq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar