Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadas lar US de oynayanlar buraya isimlerini yazabilir mi çünkü ben US de oynuyorum ve daha oyunu yeni aldıgım icin henüz bunu satıp eu ya alabilecegimi sanmıyorum belki bi alıcı çıkarsa olabilir ama su anda US deim benim adım Farinal eger o offline sa night elf Elmoir var.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellguy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 medivh te oynuyorum. ancak en kısa sürede eu serverlarından birine geçmeye uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Shattered Hand : US oynuyorum, epey bir zaman daha burada oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Shadow Moon, Alliance Catris, Glored, Sylia, Yagmur nickler :)[signature][hline]..Ve sonunda ölümlü başını kaldırdı Mizacına uygun bir gülümsemeyle Sonsuz karanlığa kendini bıraktı öylece Ölüm sıcak ölüm tatlı Ölüm yavaş ölüm kanlı Ölüm hayat ölüm yaşlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Shadow Moon hordedayız[signature][hline]Gwaledric rr6 armsman (Kay) Arkon 4X Troll Hunter Master Dragonscale Leatherworker - Skinner Guild: Embrace Server: Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahlejas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Shadow Moon: Alliance Mahlejas Dwarf Hunter[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. -=Mahlejas Malkocoglu=- -=Faarooq The Scout=- .:Mahlejas Dwarf Hunter:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mannoroth 56 Druid Alliance Archimonde 38 Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 45 rouge...shadowone nick..illidian server leatherworker/enchanter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 herkez baska serverlara dagilmis, aslinda herkez warsongda olsa ne guzel olurdu :)[signature][hline]Lorlas lvl 60 Durid - Guardians Of Life Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hahaha naber Lorlas im benim :) bende eu ya gectim usa e tasindiktan sonra :))) hatirlarmisin tank gibin rogue arkdasini? :) o arkadasin simdi tank gibi mage yapti costuruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Lalunya olm bizde sana neoldu diye merak ediyoduk :) eu ya gectigine gore seni chari atiyim o zaman guilden hahahha:) (Satin satin siz US alicaginiz olsun)[signature][hline]Lorlas lvl 60 Durid - Guardians Of Life Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenux Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 warsong, fenux human mage lvl 40 bende EU gecmek istiyorum butun guild gecti kimse girmiyo cok s1k1l1yorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Shadow Moon (Horde) Sungur - Undead Rogue[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar