Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mesaj Sapığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ARkadaşlar dün akşam biri bana mesaj attı.İsmini falan vermiyor üstünede 4040 tan atıyordu mesajı(bilenler bilir telsimin 4040 servisinde numaran çıkmaz).Kimsin sen dedim,hayranınım dedi.İsmin nedir ipucu ver dedim,son harfi L dedi.İşte bir sürü isim salladım.Adında gül geçiyormuş(aygül,ayşegül diye salladım ama tutturamadım).Şimdi ne yapmam lazım?Yani bir kız neden böyle birşey yapıyor?Hayır ben ne yakışıklıyım ne de hayran olunacak bir tipteyim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
yarmagül olabilr mi[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Kız oldugu ne maglum.takmıycaksın[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)

Be Pro !
Mesaj tarihi:
bu sekilde konusmaya devam etmek istemiyorum kim oldugunu soylemessen baska msj atmicam dersin olur biter. okadar hayranınsa zaten söyler[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Mesaj tarihi:
Bence Yarmagül veya Alaygül olabilir...hehe[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Mesaj tarihi:
geçen gun tipin biri banada seni biliorum die mesaj yolladı heç sallamadm.. 3 kerede aradı lavuk..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
Verengül olmasın sakın :P
bi aralar ne akdar cok sapigim vardi teh teh :P insan mutlu olyo caktirmadan :P benimkiler ariodu gerci mesaj filan kesmiodu herhal :P
[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."

[Bu mesaj Creel tarafından 09 Şubat 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ramses slm[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 10 Şubat 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...