RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ARkadaşlar dün akşam biri bana mesaj attı.İsmini falan vermiyor üstünede 4040 tan atıyordu mesajı(bilenler bilir telsimin 4040 servisinde numaran çıkmaz).Kimsin sen dedim,hayranınım dedi.İsmin nedir ipucu ver dedim,son harfi L dedi.İşte bir sürü isim salladım.Adında gül geçiyormuş(aygül,ayşegül diye salladım ama tutturamadım).Şimdi ne yapmam lazım?Yani bir kız neden böyle birşey yapıyor?Hayır ben ne yakışıklıyım ne de hayran olunacak bir tipteyim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bana atıyordu yanlışlıkla sana geliyordur. hayır ben hem yakışıklıyım hemde hayran olunucak tipimde o yüzden şey ettiydim :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eğlence çıkarmışlar kendilerine işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bunalgül?[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yarmagül olabilr mi[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 keMALgüL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 haha arkadaslarn seni kekliyordur ben sana soyliim Ö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bingül olabilir mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teti Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sewal olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kekliyodur seni.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kız oldugu ne maglum.takmıycaksın[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet kız oldugu ne malum bence de keklıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu sekilde konusmaya devam etmek istemiyorum kim oldugunu soylemessen baska msj atmicam dersin olur biter. okadar hayranınsa zaten söyler[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Troil, 08 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: eheh hastasayız böyle insanların +1[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence Yarmagül veya Alaygül olabilir...hehe[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 geçen gun tipin biri banada seni biliorum die mesaj yolladı heç sallamadm.. 3 kerede aradı lavuk..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bana bu paticikde yollamışlardı .. kız arkadaşıma yanlış laf etmişin ,, bitircem oolum seni gibilerinden.. sonra araştırmalarım sonucu mal bi arkdşın olduğunu annamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kamil dir bence[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kedidir kedi..... Kimse söylememiş bari ben söyleyeyim :-P[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Virgül? *!Espriyi yapar ve toz olur* :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 FAKEgül olmasın?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Cemal olum seni yiyorla ulan sonunda l harfi varmış ehe. Üstünde ne var diye sorsaydın[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Dynun, 09 Şubat 2005 16:42 tarihinde demiş ki: FAKEgül olmasın? işte bu :) çok sevdim bunu :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Verengül olmasın sakın :P bi aralar ne akdar cok sapigim vardi teh teh :P insan mutlu olyo caktirmadan :P benimkiler ariodu gerci mesaj filan kesmiodu herhal :P [signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." [Bu mesaj Creel tarafından 09 Şubat 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ramses slm[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 10 Şubat 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar