Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglanti sorunu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen ben de aut. da kalıyorum.bu ne kadar sürede geçer ya?
ah blizzard ah[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
oyunu aldığım gün server göçtü ne bahtsız adamım ben:-p

ayrıca oyunu almam acaip garip oldu kasadaki adam wow alıcam dedim adam arkasında olan oyunu aldı ,alır almaz cart-curt oyunu açmaya başladı "noluyoz lan" dedim. sonra düşündüm herhalde barkotu fln okutamadı ondan yırttı dışını dedim sonra adam cdlerin bulunduğu kabı yırtmaya başladı cart-curt diye benim başıma kan fışkırdı resmen,ben artık normal bi şekilde izleme koyuldum adamı adam kabı açtı cdleri çıkarttı bana cd-key'i gösterdi ve sonra "işte burda auth. key" dedi bende direk "hadi yaa" diye bi tepki verdim..dalacaktım kafa-göz adama...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
off ya tam da party bulmuştum böyle iş mi olur be[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
"a character wtih that name already exists" diye hata veriyor delirecem 5 dakak geri aldılarsa ve benim karakterim hala vancleaf in içiindeyse yemin billah fransaya gider basarım blizardın serverlarını![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
valla icerideki herkes heykel gibi duruyor oyle. disari atmislar simdi de zaten iceridesiniz diye almiyorlar sanirim lol. SAP da aynisini yapar bazen. birazdan tamamen fisi cekilir sanirim.

edit: icerisi cok garip wowo kabusunda gezer gibiyim. hayaletlerle dolu, millet garip garip seyler yapiyor :)

[Bu mesaj stainless tarafından 15 Şubat 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...