Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglanti sorunu...

MeTh

Öne çıkan mesajlar

oyunu aldığım gün server göçtü ne bahtsız adamım ben:-p

ayrıca oyunu almam acaip garip oldu kasadaki adam wow alıcam dedim adam arkasında olan oyunu aldı ,alır almaz cart-curt oyunu açmaya başladı "noluyoz lan" dedim. sonra düşündüm herhalde barkotu fln okutamadı ondan yırttı dışını dedim sonra adam cdlerin bulunduğu kabı yırtmaya başladı cart-curt diye benim başıma kan fışkırdı resmen,ben artık normal bi şekilde izleme koyuldum adamı adam kabı açtı cdleri çıkarttı bana cd-key'i gösterdi ve sonra "işte burda auth. key" dedi bende direk "hadi yaa" diye bi tepki verdim..dalacaktım kafa-göz adama...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

"a character wtih that name already exists" diye hata veriyor delirecem 5 dakak geri aldılarsa ve benim karakterim hala vancleaf in içiindeyse yemin billah fransaya gider basarım blizardın serverlarını![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

valla icerideki herkes heykel gibi duruyor oyle. disari atmislar simdi de zaten iceridesiniz diye almiyorlar sanirim lol. SAP da aynisini yapar bazen. birazdan tamamen fisi cekilir sanirim.

edit: icerisi cok garip wowo kabusunda gezer gibiyim. hayaletlerle dolu, millet garip garip seyler yapiyor :)

[Bu mesaj stainless tarafından 15 Şubat 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...