Warri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 UTV'm var retrieving char list olayında kaldım. Giremiyorum baydım... [Bu mesaj Warri tarafından 15 Şubat 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 aynen ben de aut. da kalıyorum.bu ne kadar sürede geçer ya? ah blizzard ah[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Blizzard dedik bağrımıza bastık yaptığına bak ayıp ya dimi :p[signature][hline]Gogito ergo sum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oyunu aldığım gün server göçtü ne bahtsız adamım ben:-p ayrıca oyunu almam acaip garip oldu kasadaki adam wow alıcam dedim adam arkasında olan oyunu aldı ,alır almaz cart-curt oyunu açmaya başladı "noluyoz lan" dedim. sonra düşündüm herhalde barkotu fln okutamadı ondan yırttı dışını dedim sonra adam cdlerin bulunduğu kabı yırtmaya başladı cart-curt diye benim başıma kan fışkırdı resmen,ben artık normal bi şekilde izleme koyuldum adamı adam kabı açtı cdleri çıkarttı bana cd-key'i gösterdi ve sonra "işte burda auth. key" dedi bende direk "hadi yaa" diye bi tepki verdim..dalacaktım kafa-göz adama...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 off ya tam da party bulmuştum böyle iş mi olur be[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 acıldı[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 129ping ağlıcam:-p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 acildi ama npcler hala duzgun calismiyor. yine gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 "a character wtih that name already exists" diye hata veriyor delirecem 5 dakak geri aldılarsa ve benim karakterim hala vancleaf in içiindeyse yemin billah fransaya gider basarım blizardın serverlarını![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valla icerideki herkes heykel gibi duruyor oyle. disari atmislar simdi de zaten iceridesiniz diye almiyorlar sanirim lol. SAP da aynisini yapar bazen. birazdan tamamen fisi cekilir sanirim. edit: icerisi cok garip wowo kabusunda gezer gibiyim. hayaletlerle dolu, millet garip garip seyler yapiyor :) [Bu mesaj stainless tarafından 15 Şubat 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende auth. da kalıyorum :( Off yaw. Bu gunde SWG de takılıyım. Okadarda hevesle oturmustum basına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok arkadaş zaten soğumuşum oyundan,buda fıs ettirdi artık.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 benim retrieving char list te kalıyor offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 status[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 server açılmıştır arkadaşalar vatana millete hayırlı olsun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 şu saatten itibaren gene giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar