Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşlar malum all star haftasonu gelitor yane sezonu büyük bi bölümü geride kaldı şu anki sıralamalar şöyle DOĞU 1-Miami Heat 2-detroit 3-Boston 4-washington 5-cleveland 6-orlando 7- chicago (HELAL OLSUN YÜRÜ BEEE) 8-76 ERS *hemen arkada indiana BATI 1-spurs 2-phoenix 3-seattle 4-sacramento 5-dallas 6-memphis (bravo frutello) 7-houston (t mac olmasa..) 8-lakers *hemen arkada t-wolves---sizce neler olur süprizleriniz ne????
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 indiana ve timberwolves giricek playoff a ondan başka bi değişiklik olacağını sanmıyorum lakers da bir artış olur bide heralde[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nets de girer gibime gelio[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 vallahi p.suns biraz bencini güçlendirebilse açık ara şampiyon olur onu biliyorum[signature][hline]jan d.
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 suns bostondan walker mccartyi almış. Bu arada yaklaşık 6 7 senedir tuttuğum takımın sonuç elde edememesi beni çok üzüyor.bu sene napacaz acaba 76ers[signature][hline]Yapım aşamasında..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 iverson'ın bi sürekliliği olsa güzel olacakta..[signature][hline]jan d.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 rockets playpfflarda süpriz yapacak gibi geliyor bana..bi konferans finali süprizi görebiliriz.. suns hayatta şampiyon olamaz..dün gece spurs-suns maçını izledim..iyi götürdükleri maçı as oyuncuları yorulup yerine benchtekiler girince batırdılar..allahtan brad miller son saniyede sattı da 1 sayıyla yendiler..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 diyorum ya bench kuvvetlenirse şampiyon olabilirler houston'da gerçek bi tehdit bencede.[signature][hline]jan d.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla pacers twolves isterim playoffta görmek bide nets.zaten houstonda sevmiyorum bi t-mac olmasa zaten play offa girebileceklerinden şüpheliyim
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Indiana yı playofflarda görürseniz 2004-2005 NBA sezonu şampiyonunu görmüş olucaksınız.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ehehehe görelim :)[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Batı Konferansı'nda rekabet yine üst seviyede. Birçok iyi takım bu konferansta olmanın dezavantajıyla play-off şansını yakalayamıyor. Bu yıl özellikle Phoenix ve Seattle'ın sürpriz sayılabilecek müthiş çıkışı, çok önemli takımların play-off dışına kalmasına neden olabilir. Şuanki görüntüyle Minnesota bu kategoride yer alıyorki, onların bir şampiyonluk adayı olduğu gözden kaçmamalı. Öncelikle play-off şansını yavaş yavaş yitiren takımlara kısaca bir değinelim. Bu takımlar New Orleans, Golden State ve malesef Krilenko'nun dönüşüyle de beklediği çıkışı yapamayan Utah. Golden State'in de mevcut kadrosuyla buralardan daha iyi bir yerde olamayacağı görünen bir gerçekti. Jason Richardson önderliğindeki takımda, Troy Murphy ve Speedy Claxton ne kadar beklenenden daha iyi performans gösterse de takımı bundan daha iyi bir pozisyona taşıyamayacak gibiler. New Orleans ise bence bu sezonun en büyük sürprizlerinden. Sanırım çoğu kimse de bu konuda benimle aynı doğrultuda düşünüyordur. Geçen senenin flaş takımlarından olan New Orleans bu sene, geçen yılkı görüntüsünden bir hayli uzak. Bunun en önemli nedeni de sezon başından beri sakatlılar nedeniyle yıldız oyuncularından fazla yararlanma şansı bulamamaları. Bu oyunculardan Baron Davis bu sezon 17 maç, Jamaal Magloire 11 maç oynarken, Jamal Mashburn ise hiç forma giyemedi. Bu üçlüye bakınca takımın iskeletinin ana unsurları oldukalrını söyleyebiliriz. Kısacası New Orleans'ın geçerli bir mazereti var. Buna rağmen son haftalarda performanslarını yükseltmeye başladıklarını da belirtelim. Utah, bir türlü ritmini bulamadı. Sezona iyi başlamalarına rağmen, özellikle Krilenko'nun sakatlanmasından sonra büyük bir düşüşe geçtiler. Krilenko'nun yokluğu onun bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bütün çıplaklığıyla göstemiş oldu. Ayrıca coach Sloan'un bir türlü pivotunu bulamaması, onların istikrarlı bir kadro oluşturmalarına en büyük engeldi. Collins, Borchardt, Radojevic, Mehmet arasında gidip gelen Sloan, ilk 5 başlattığı oyuncularını genelde benchten gelenlerden çok daha az oynattı. Yakın zamanda yaşanan sorunlardan dolayı Arroyo'yu da göndermeleri, onların bu istikrar sorununu bir süre daha yaşayacağının göstergesi. Artık play-off onlar için bir hayal, performansları da bizler için hayal kırıklığı tabiki. Batı Konferansı'nda, San Antonio, Phoenix, Seattle, Sacramento ve Dallas bu işi neredeyse bitirdiler. Geriye üç bilet kalıyor ve bu üç bilet için çarpışan altı takım var. Şimdilik, Memphis, Houston ve Lakers bir adım önde gözükse de, Minnesota, Cilippers ve Denver'ın tehdidi altındalar. Bu üç takımdan özellikle Minnesota'nın play-off biletini alacağını düşünüyorum. Bu konferansta Phoenix, Seattle ve son zamanlardaki performansıyla Memphis'e ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Özellikle Phoenix, nereye kadar gidecek diyenlere inat müthiş performansını sürdürüyor. Nash'ın sakatlığında çok zorlansalarda, Jim Jackson takası onlara rahat bir nefes aldırabilecek cinsten. Seattle'da sezona müthiş bir başlangıç yapmıştı, onlar Phoenix kadar istikrarlı devam edemeselerde, yine de beklentilerin üstünde bir konumdalar. Son haftaların en formda takımlarından birisi de Memphis. Çok iyi bir çıkış yakaladılar ve bunun karşılığı olarakda şuanda playy-off sınırının üstüne çıkmış durumdalar ve bu performanslarını sürdüreceklerine inancımda tam. Houston, galibiyet yüzdesiyle ne kadar play-off sınırın üstünde gözükse de, beklenen performansı gösterdikleri söylenemez. Phoenix veya Seattle'ın yerinde onların olması bekleniyordu sezon başı. Ama bu beklentilerin çok uzaklarında kaldılar. Lakers, Kobe'siz de kazanıyor. Coach değişikliği onlara nasıl yansıyacak bilinmez ama Minnesota onlar için büyük bir tehdit. Son haftalarda formsuz olsalarda Minnesota'nın play-off bileteceğini kapacağını düşünüyorum. Yani bence Lakers bu sene play-off larda olamayabilir. Clippers'da iyi bir çıkış yakaladı ama bu kurt kazanında işleri biraz zor. Denver'da hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Kenyon Martin'in alınmaıyla favoriler arasına adını yazdıran Denver play-off a gidememe durumuyla karşı karşıya. Tahmini sıralama: San Antonio, Phoenix, Seattle, Sacramento, Dallas, Minnesota, Houston, Memphis.[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 NBA'de sezonun ortalarına gelinmişken, takımlar yavaş yavaş rayına oturmaya başladı. Kısa bir Doğu Konferansı incelemsi yapıp, mevcut fotoğrafı biraz analiz etmeye çalışalım. Öncelikle sezon ilerledikçe Play-Off hedefinden uzaklaşan takımlara kısaca bir değinelim. Doğu Konferansı'nda bu kategoriye iki takımı yazabiliriz. Charlotte Bobcats ve Atlanta Hawks. Charlotte sezona beklenenden daha iyi başlamasına rağmen yeni bir takım olmanın handikaplarını yaşadı diyebiliriz. Özellikle birçok maçı son saniyelerde bir iki sayı farkla kaybetmeleri onların direncini kıran en önemli nokta oldu. Takımın en çok şey beklediği oyuncusu, bu sezonki draft ta ikinci sıradan seçtikleri Emeka Okafor. Emeka, NBA'deki ilk sezonu olmasına rağmen takımda en çok süre alan, takımın en çok sayı atan ve ribaunt alan oyuncusu. Ama bu performansına diğer arkadaşlarının beklenen katkıyı yapamaması sıralamada aşağıda kalmalarının nedenlerinden biri olarak gösterilebilir. Şunu da anti parantez olarak belirtmek lazım. Zaten spor kamuoyu onlardan ilk sezonlarında daha fazlasını beklemiyorlardı. Konferansın en kötü galibiyet yüzdesine sahip takımı Atlanta Hawks'a gelince, onlar için çok fazla yazacak şey bulamıyorum aslında. Bu sonu kendileri hazırladı diye düşünüyorum. Antoine Walker liderliğindeki takımda ona eşlik eden sadece Al Harrington var diğerleri ise sadece kadroyu dolduruyorlar. Bu iki oyuncununda takımı nereye kadar taşıyabilecekleri ortada. Herhalde kulüp yöneticileri bu kadroyu kurarken hedef olarakta kendilerine bu sırayı seçmişlerdi. Aksi düşünceleri bence komik olurdu. Kısacası onlar için bir hayal kırıklığı olduğunu zannetmiyorum. Ama şu anda Charlotte'un da gerisinde kalmaları başlarını iki ellerinin arasına alıp düşünmelerine neden olmuştur herhalde. Doğu'da hatta NBA'de son haftaların en iyi çıkış yakalayan takımı şüphesiz Chicago Bulls. Boğalar, 0-9'luk seriyle başlamalarına rağmen çok geçmeden durumu düzelttiler ve Doğu'da Play-Off a yakın takımlar arasındaki yerlerini aldılar. Geneli genç oyunculardan kurulu Bulls, kazanmanın getirdiği güvenle ileride daha iyi işler yapabileceklerinin sinyallerini veriyolar. Alkışlar onlar için. Doğu'da Miami, Washington ve Cleveland en rahat takımlar olarak dikkat çekiyorlar. Hatta Detroit'i ile Indiana'yı da bu takımlara ekleyebiliriz. Play-Off için geriye sadece üç bilet kalıyor ve bu üç bilet için geriye kalan sekiz takım kıyasıya bir mücadeleye girişecekler. Kidd'le Carter'ın her geçen gün uyumunun artması, Chicago'nun yükselişi, Orlando'da G.Hill faktörünün Play-Off'lar yaklaştıkça ortaya çıkacak olması, Boston'ın formda oluşu bu konferansın daha çok şeylere gebe olduğunun göstergeleri. Gönlümden, Hidayet'in Play-Off larda olması geçiyor, ayrıca Bulls gölümden geçen bir diğer takım. Sıralamaya bakınca bu Konferanstaki çekişmenin ve heyecanın son ana kadar süreceği görülüyör. Son olarak New York için bir parantez açmak istiyorum. Isıah Thomas takımın başına geldiğinde yaptığı takaslarla takıma bir heyecan ve hareket getirmişti ama nedense devamını getiremedi. Stephan Marbury gibi NBA'in en önemli oyun kurucularından hatta yıldızarından birini takıma kazandıran Thomas, onun yanına bir iki daha takviye yapabilseydi bu takım bu hallere düşmezdi. New York gibi büyük bir potansiyele sahip olan ve aynı zamanda cok sevilen bu takımın bu durumda olması beni üzüyor. Umarım o da nerde hata yaptığını düşünenlerden olur ve bu duruma biran önce çare bulur.. Doğu Playoff sıralamasında ki görünüme bakalım önce; 1. Miami - 33 14 2. Detroit - 28 18 3. Boston - 22 24 4. Washington - 26 18 5. Cleveland - 26 18 6. Orlando - 25 20 7. Chicago - 22 21 8. Philadelphia - 21 24 ........ 9. Indiana -20 24 10. New Jersey - 19 27 11. Toronto -19 27 New York, Milwaukee, Charlotte ve Hawks bu mücadelenin dışında kalacak olan takımlar olarak görünüyor. Knicks belki bir ihtimal zorlayabilir, imkansız değil ama çok zor. Nets ve İndiana kesinlikle çok ciddi adaylar. Toronto da zayıf bir ihtimal olarak gözüme çarpıyor. Chicago çok ciddi bir çıkış yakaladı ve potaya girdi ama sanırım şansı daha az. Carter'in gelişiyle canlanan Nets'te Kidd'in de performansı her geçen gün arttırıyor. Campbell takviyesiyle pota altını da güçlendiren Netsin Ron Mercer'in da dönüşüyle playofflara katılmayı başaracak diye düşünüyorum. İlk 6 takımı garanti olarak görüyorum. Philadelphia ise Iverson'a bağlı. Eğer ciddi bir sakatlık geçirmezse Onlar da başarabilir[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 c/p mi kendin mi yazdın?sadece merak yanlış anlama. c/p ise nerde c/plediğinde söylede ayıp olmasın[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yooo niye cp yapam ki cplik bişi göremiorum ben. sadece doğu batı şanslarını takımları fln kısaca yazdım.[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 google ı seviyorum :D ahanda yazının orjinali burda birde utanmadan niye c/p yapayım diyorsun, ne diyelim hll...[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion [Bu mesaj Liebe tarafından 14 Şubat 2005 07:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hmm eskiden buralarda olan birine benzetiyorum ben Kevin_Garnett'i. Tek benzeten ben miyim?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
enema Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 haha guzelmis bu:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 olur bu tür olaylar , liebe yakalar :P[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ribount.com ilk açıldığıdnan beri üyeyim oraya o yazıyı ben yazdım. bu kadar basitmisiniz yani bunları bilemecik kadar basket bilginiz yok anlıyorum bu forumda kimse basketden azıcık olsada çakmıo 15 yaşımdayım ona rahmen basket bilgim ve oyunum sizi 20 a katlar.[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Nukem_Verite, 14 Şubat 2005 07:19 tarihinde demiş ki: ahah şaban yaa düzgün konuş seviyeni bil edibini takın kıroysan kıroluğunu bana gösterme denyoysan denyoluğunu belli etme seviyeli ol bilip bilmdeden kounşma basket in b sini bilmiosun.[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kevin_Garnett, 14 Şubat 2005 17:06 tarihinde demiş ki: ribount.com ilk açıldığıdnan beri üyeyim oraya o yazıyı ben yazdım. bu kadar basitmisiniz yani bunları bilemecik kadar basket bilginiz yok anlıyorum bu forumda kimse basketden azıcık olsada çakmıo 15 yaşımdayım ona rahmen basket bilgim ve oyunum sizi 20 a katlar. cidden oradaki yazıyı sen yazsaydın gelir burda link verirdim aha işte burda yazmıştım da burayada kopyaladım diye...[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
Öne çıkan mesajlar