masa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 İnstagramda psikolog sayfasi için içerik üretecek birini ariyorum. İçerik dediğim hazır zeminler üzerine yazılacak 3-5 cümle yazı. Yanına da kısa bir açıklama. Belli başli konular var hep onlar üzerine içerikler olacak. Mesela inme sonrasi konuşma kaybı veya demans/alzheimer üzerine olabilir. Alzheimerden nasil korunuruz? Kimler risk altinda? Hasta yakınlarina öneriler gibi başliklari olur altinda 3-4 cümle yazi yeterli. Örnek Günde 2 tane içerik olacak. Ücrete karar veremedim ama içerik başina 5 tl gibi bişey düşünüyorum. Çok para değil ama günlük 10-15 dk vakit ayırarak ek gelir elde edebilirsiniz. Çok vakit alacağini zannetmiyorum. Benim 5-10 dk mi aliyor. Bir günde 20 içerik hazırlayip da hemen paranizi alabilirsiniz. İçerikleri önce ben onaylayacağim. İlgilenen olursa öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Verdiğin örnekteki gibi Türkçe karaktersiz fontla Türkçe şeyler yazmasın o kişi kim olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 ben yardımcı olabilirim pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar