LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim .[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki: gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim . klişe cevapların hiç bitmeyeceğini...[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 torrent illetinin nasıl kullanıldığını bide Kimi ga Nozomu eien 3. izleyişimde bile beni duygulandırdığını...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: reyou, 03 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki: gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim . klişe cevapların hiç bitmeyeceğini... üstekki mesaja cevap vermek için quote kullanılmayacagını bilmeyen biri olduğunu ögrendim :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sidik yarıştırmanın her türlü koşulda ortaya çıkabileceğini öğrendim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 eğer çalışacağınız 350 sayfa ders varsa son güne bırakmayın (hele son 2 3 saate) =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 1 sise sarabi yawas icmem gerektigini ogrendim...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mat sınavından çakacam yarın galiba...[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: reyou, 03 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki: gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim . klişe cevapların hiç bitmeyeceğini... üstekki mesaja cevap vermek için quote kullanılmayacagını bilmeyen biri olduğunu ögrendim :) "bilmemenin değil,öğrenmemenin ayıp olduğunu" bilmeyen milyonlarca kişi + 1 kişi daha olduğunu...[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 iyide ben ayıp demedimki sadece bilmiyomuşsun dedim :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 askerlik için sacede öğrenci belgemi ,bağlı olduğum askerlik şubesine yollamam yeterliymiş yuppiiii :))))[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dudağımı soyduğumda kanadığını görünce canımın sıkılacağını öğrendim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Finallere hazırlanırken gerek sınav öncesi gerek sınav sırasında hiçbir arkadaşıma güvenmemem gerektiğini ve nescafe'nin beni ayık tutmadığını öğrendim.[signature][hline]Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 odaya dönerken 2 yerine 3 açma almam gerektiğini öğrdendim.. (çünkü 1 ini veriyorum hep :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Fotokopi makinasının servisi bakım sonrası para istememesi üzerine garantisinin hala devam ettiğini öğrendim çok mutluyum :D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ [Bu mesaj yevaud tarafından 04 Ocak 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 çizimden kalmışım :( seneye takrar alıcam..şükrediyom burs elden gitmedi...[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 vimpir gibilerinin de benim gibi oksijen soluduğunu fakat çok daha değişik olduklarını. yani her insan aynı olmayabilirmiş bunu öğrendim[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sigara alırken insanlara bütün verirseniz para üstünün hesaplanmasının 10 dakka sürebileceğini. Trafikte çok fazla gerizekalı olduğunu (1023252531.ci kez) Tekel bayiilerinin beslediği kedilerin baya şirin olabildiğini.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bone magilerden daha fazla fertile çıktığını[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bakkalların raflardan sigaraları aşa çektiğini ve bu sayede sigaralara zammın yaklaştığını acıda olsa anladım...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 adamına göre saygı duymayı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yiğit özgür'ün normal bi insan olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bugunun isini yarına bırakmamayı ogrendim ben valla bu senin yazdıın yazıdan:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 6 saat uyuyup yinede okulda uykusuz kalıp 1 saat uyuyup okulda gayet dinç oluşumdan dengesiz olduğumu öğrendim[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 taşkışla fakultesını gezdım ogrendım hoş bir yer.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar