LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim .[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki: gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim . klişe cevapların hiç bitmeyeceğini...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 torrent illetinin nasıl kullanıldığını bide Kimi ga Nozomu eien 3. izleyişimde bile beni duygulandırdığını...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: reyou, 03 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki: gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim . klişe cevapların hiç bitmeyeceğini... üstekki mesaja cevap vermek için quote kullanılmayacagını bilmeyen biri olduğunu ögrendim :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sidik yarıştırmanın her türlü koşulda ortaya çıkabileceğini öğrendim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 eğer çalışacağınız 350 sayfa ders varsa son güne bırakmayın (hele son 2 3 saate) =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 1 sise sarabi yawas icmem gerektigini ogrendim...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mat sınavından çakacam yarın galiba...[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: reyou, 03 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki: gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim . klişe cevapların hiç bitmeyeceğini... üstekki mesaja cevap vermek için quote kullanılmayacagını bilmeyen biri olduğunu ögrendim :) "bilmemenin değil,öğrenmemenin ayıp olduğunu" bilmeyen milyonlarca kişi + 1 kişi daha olduğunu...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 iyide ben ayıp demedimki sadece bilmiyomuşsun dedim :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 askerlik için sacede öğrenci belgemi ,bağlı olduğum askerlik şubesine yollamam yeterliymiş yuppiiii :))))[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dudağımı soyduğumda kanadığını görünce canımın sıkılacağını öğrendim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Finallere hazırlanırken gerek sınav öncesi gerek sınav sırasında hiçbir arkadaşıma güvenmemem gerektiğini ve nescafe'nin beni ayık tutmadığını öğrendim.[signature][hline]Bonzi
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 odaya dönerken 2 yerine 3 açma almam gerektiğini öğrdendim.. (çünkü 1 ini veriyorum hep :)[signature][hline]Boo
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Fotokopi makinasının servisi bakım sonrası para istememesi üzerine garantisinin hala devam ettiğini öğrendim çok mutluyum :D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ [Bu mesaj yevaud tarafından 04 Ocak 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 çizimden kalmışım :( seneye takrar alıcam..şükrediyom burs elden gitmedi...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 vimpir gibilerinin de benim gibi oksijen soluduğunu fakat çok daha değişik olduklarını. yani her insan aynı olmayabilirmiş bunu öğrendim[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sigara alırken insanlara bütün verirseniz para üstünün hesaplanmasının 10 dakka sürebileceğini. Trafikte çok fazla gerizekalı olduğunu (1023252531.ci kez) Tekel bayiilerinin beslediği kedilerin baya şirin olabildiğini.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bone magilerden daha fazla fertile çıktığını[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bakkalların raflardan sigaraları aşa çektiğini ve bu sayede sigaralara zammın yaklaştığını acıda olsa anladım...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 adamına göre saygı duymayı[signature][hline]shinsetsu desu..
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yiğit özgür'ün normal bi insan olmadığını
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bugunun isini yarına bırakmamayı ogrendim ben valla bu senin yazdıın yazıdan:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 6 saat uyuyup yinede okulda uykusuz kalıp 1 saat uyuyup okulda gayet dinç oluşumdan dengesiz olduğumu öğrendim[signature][hline]Pati KonsoL
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 taşkışla fakultesını gezdım ogrendım hoş bir yer.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Öne çıkan mesajlar