Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün ne öğrendiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
gereksiz topiclere artık mesaj atmamayı ögrendim .

klişe cevapların hiç bitmeyeceğini...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
torrent illetinin nasıl kullanıldığını
bide Kimi ga Nozomu eien 3. izleyişimde bile beni duygulandırdığını...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
said:
reyou, 03 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
said:

klişe cevapların hiç bitmeyeceğini...

üstekki mesaja cevap vermek için quote kullanılmayacagını bilmeyen biri olduğunu ögrendim :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Mesaj tarihi:
eğer çalışacağınız 350 sayfa ders varsa son güne bırakmayın (hele son 2 3 saate) =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
1 sise sarabi yawas icmem gerektigini ogrendim...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
mat sınavından çakacam yarın galiba...[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 03 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
said:
reyou, 03 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
said:

klişe cevapların hiç bitmeyeceğini...

üstekki mesaja cevap vermek için quote kullanılmayacagını bilmeyen biri olduğunu ögrendim :)

"bilmemenin değil,öğrenmemenin ayıp olduğunu" bilmeyen milyonlarca kişi + 1 kişi daha olduğunu...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
askerlik için sacede öğrenci belgemi ,bağlı olduğum askerlik şubesine yollamam yeterliymiş yuppiiii :))))[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
dudağımı soyduğumda kanadığını görünce canımın sıkılacağını öğrendim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
Finallere hazırlanırken gerek sınav öncesi gerek sınav sırasında hiçbir arkadaşıma güvenmemem gerektiğini ve nescafe'nin beni ayık tutmadığını öğrendim.[signature][hline]Bonzi
Mesaj tarihi:
Fotokopi makinasının servisi bakım sonrası para istememesi üzerine garantisinin hala devam ettiğini öğrendim çok mutluyum :D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl
www.tev.org.tr/

[Bu mesaj yevaud tarafından 04 Ocak 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
vimpir gibilerinin de benim gibi oksijen soluduğunu fakat çok daha değişik olduklarını. yani her insan aynı olmayabilirmiş bunu öğrendim[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
Sigara alırken insanlara bütün verirseniz para üstünün hesaplanmasının 10 dakka sürebileceğini.
Trafikte çok fazla gerizekalı olduğunu (1023252531.ci kez)
Tekel bayiilerinin beslediği kedilerin baya şirin olabildiğini.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Mesaj tarihi:
Bakkalların raflardan sigaraları aşa çektiğini ve bu sayede sigaralara zammın yaklaştığını acıda olsa anladım...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

• Yeni Oluştur...