Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Origin Premium

Celtics

Öne çıkan mesajlar

Çıkmış bu dalga 3 gün önce. Biliyorsunuz Origin'de TR özel fiyatlandırma yok, euro'ya dahiliz.

İçinde FIFA 19, Anthem, BF 5, Madden 19 falan olacak. Battlefront 2 de var hali hazırda. Onun dışında Fe, Sims 4, A Way Out, Unravel Two 2 koymuşlar. Üstüne de Origin Access'teki bütün oyunlar var.

Şu FIFA, Anthem, BF, Madden dörtlüsünden 2'sini zaten alacak için mantıklı paket gibi duruyor.

Ama... Fiyat 15 euro aylık, 100 euro yıllık. Şimdi zaten halihazırda Türkiye store olmadığı için çakallık yapıp Rusya VPN ile alsak ban yer miyiz? Öyle yıllık 60 dolara geliyor. WoW'da Rus account'u sorunsuz kullanabiliyoruz. Bunda hiç kullanan oldu mu VPN ile?
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce rus versiyon battlefield 3 vardı bende, oyun içi dil seçeneklerinde sadece rusça çıkıyordu, yani ona göre ayarlanmıştı. Eğer alıcaksanız ve ban yemek istemiyorsanız kanada originden alın, 395 lira yıllık, hem country locked olsa bile ingilizce oynarsınız hem de ban yeme olasılığınız rusyadan almaya göre daha düşük olur.

rus versiyonu zaten 344 liraymış, değmez bence 50 lira için risk almaya.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben ne dedim? eğer kanada originden alırsan 395 lira, rus originden alırsan 344 lira, aradaki fark 50 lira, banlanma riski ise kanadada olmaz bile çünkü genelde rus ve meksika iplerine ban atıyolar.

ek olarak origin forumunda en az 5 kişi okudum satın alırken vpn kullanmaktan ötürü ban yemiş daha sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

cagrus said:

tamam ben ne dedim? eğer kanada originden alırsan 395 lira, rus originden alırsan 344 lira, aradaki fark 50 lira, banlanma riski ise kanadada olmaz bile çünkü genelde rus ve meksika iplerine ban atıyolar.

ek olarak origin forumunda en az 5 kişi okudum satın alırken vpn kullanmaktan ötürü ban yemiş daha sonra.

risk budur diyip kanada girsek mi o zaman...

edit: yok abi 130 kanada doları. 520 tl yapıyor. yanlış bakmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...