Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Çıkmış bu dalga 3 gün önce. Biliyorsunuz Origin'de TR özel fiyatlandırma yok, euro'ya dahiliz. İçinde FIFA 19, Anthem, BF 5, Madden 19 falan olacak. Battlefront 2 de var hali hazırda. Onun dışında Fe, Sims 4, A Way Out, Unravel Two 2 koymuşlar. Üstüne de Origin Access'teki bütün oyunlar var. Şu FIFA, Anthem, BF, Madden dörtlüsünden 2'sini zaten alacak için mantıklı paket gibi duruyor. Ama... Fiyat 15 euro aylık, 100 euro yıllık. Şimdi zaten halihazırda Türkiye store olmadığı için çakallık yapıp Rusya VPN ile alsak ban yer miyiz? Öyle yıllık 60 dolara geliyor. WoW'da Rus account'u sorunsuz kullanabiliyoruz. Bunda hiç kullanan oldu mu VPN ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sony kabul etse şu origin ps'e gelse keşke :/ güzel dealmış yılda 100 euro o oyunlar için. şimdi sırf fifa'ya 350 400 lira vericez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 zaten fifanın ömrü 1 yıl, 60 euro fiyatı. yanına da bf 5, anthem falan bence mantıklı 100 euro yıllık vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 xbox da buna benzer birşey vardı neydi diye düşünüyordum ea access idi ama oyunlar falan aynı görünüyor yıllık da 65 tl mi ne idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Fifa ve battlefield a ztn o parayi vercez konsola gelse iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 bide bu fifa 19 ultimate edition içeriyormuş yani 60 euroluk değil 80 euroluk paketi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 battlefield ve anthem de öyle zaten. deluxe edition vs. işte en üst neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 originde rusyadan alınanlar sadece rus dil oluyodu, bf3'de rusçudan almıştık burda 100 kişi. sürekli her patchde bozuluyodu rusçaya dönüyodu cyka blyat. vpnle ucuza bağlamak istiyorsanız meksika, brezilya vs o taraflara bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 4000 ruble’ye geliyor vpn’den baktim 320tl ediyor battlefield 5 ve fifa 19 icin deger anthem de bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 kur abarmadan aldim 344tl, garanti uzerinden paypal + rus vpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 gg, fifa'nın falan oyun içi dili rusça. değişmiyormuş hiçbir şekilde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 oyunlari download etmeden dil secenegi varsa soruyor, english var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 https://answers.ea.com/t5/Titanfall/Can-I-change-the-language-from-Russian-to-English/td-p/2475154 herkes sıkıntı yaşamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 2014'den link yollamissin? titanfall 1 ayrica yolladigin ornek. fifa 18'de zaten oyun ici text ve audio degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 https://fifaforums.easports.com/en/discussion/387226/redeemed-russian-copy-of-fifa-18-on-origin-can-i-buy-it-again-and-active-more-languages-version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 alakasiz bir link atmissin yine.. madden 19 ve fifa 18 yukledim ikisi de ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 abi üsteliyorum çünkü ben de almayı düşünüyorum. sen kesin yükleyip eminsen alıcam yani, yanlış anlama. :D edit: şimdi redditte oluyor dediler ama hesap banlanma riski falan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 "Yes, you will be circumventing the prices. Look around this sub - lots of people did it and their accounts got suspended." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 dil konusunda sikinti yok bf serisinde direk soruyur, ea/nfl vs.'de zaten oyun ici degisiyor. ban yersen bilemem. //ben ban yersem paypal'den itiraz ederim diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 üye olurken vpn açıp ondan sonra düz türkiye ip devam ediyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Daha önce rus versiyon battlefield 3 vardı bende, oyun içi dil seçeneklerinde sadece rusça çıkıyordu, yani ona göre ayarlanmıştı. Eğer alıcaksanız ve ban yemek istemiyorsanız kanada originden alın, 395 lira yıllık, hem country locked olsa bile ingilizce oynarsınız hem de ban yeme olasılığınız rusyadan almaya göre daha düşük olur. rus versiyonu zaten 344 liraymış, değmez bence 50 lira için risk almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 50 lira değil abi mesele. origin premium 340 tl'ye geliyor. 1 sene ea'in bütün vault'u sende yeni oyunlar dahil. euro'dan olursan 610. şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 tamam ben ne dedim? eğer kanada originden alırsan 395 lira, rus originden alırsan 344 lira, aradaki fark 50 lira, banlanma riski ise kanadada olmaz bile çünkü genelde rus ve meksika iplerine ban atıyolar. ek olarak origin forumunda en az 5 kişi okudum satın alırken vpn kullanmaktan ötürü ban yemiş daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 ekonomimiz sağolsun steande en ucuz bölge olduk rusya ve çini bile tokatlıyoz artık. ea'in de tl fiyatlandırma yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 cagrus said: tamam ben ne dedim? eğer kanada originden alırsan 395 lira, rus originden alırsan 344 lira, aradaki fark 50 lira, banlanma riski ise kanadada olmaz bile çünkü genelde rus ve meksika iplerine ban atıyolar. ek olarak origin forumunda en az 5 kişi okudum satın alırken vpn kullanmaktan ötürü ban yemiş daha sonra. risk budur diyip kanada girsek mi o zaman... edit: yok abi 130 kanada doları. 520 tl yapıyor. yanlış bakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar