Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa Bi Sureligine Paticige Elveda :(

hellspe

Öne çıkan mesajlar

said:
Bellow, 12 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
Üst topicden queta almak yasaktır. Kuralları oku. Birinci değil ikinci değil kaçıncı oldu bu. Olur nescafede getiririm.

üst topicten quote almak yasak değil ki?? :-?
(bkz: topic)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

ben derimki kaldır. ama yine kal. bu seneyi kaybedersin ama en azından bilgisayar yüzünden kalmadığın belli olur :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horozzz, 12 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
aynen cheester bendensin..

bende bunu derdim ama ben bilgisayarı kolay kolay kaldırtmam :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 12 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
evet arkaslar aranızdan ayrılıyorum kısa bi sure icn ara karnede 5 tane zayf geldigi icin bilg kalkıcak :(:( girmeme izin olmıcak uhuhu fırsat buldukca cafede arkasta fln girmeye calıscam :( gule gule paticik okullar kapanınca geri doncem
:(:( hepiniz cooook ozlıcem...:(

ne güzel ne güzel 5 dersinde düzelir işallah görelim bklım kaldırma işlemi işe yarıcakmı:D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

bu pc kaldırma vs isine her zaman karsı olmusumdur.Yani benimde zamanında zayıflarım oldu ama ailem boyle bir tepki vermedi.

Chester sana basarılar dilerim kardes.umarım duzeltirsin ama konus ailenle bu sekilde tepki vermelerinin sana bir faydası olmazki aklı basında adamsın nede olsa guvenmeleri lazım dimi ya[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...