hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet arkaslar aranızdan ayrılıyorum kısa bi sure icn ara karnede 5 tane zayf geldigi icin bilg kalkıcak :(:( girmeme izin olmıcak uhuhu fırsat buldukca cafede arkasta fln girmeye calıscam :( gule gule paticik okullar kapanınca geri doncem :(:( hepiniz cooook ozlıcem...:([signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 12 Şubat 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çalışta geri gel bakalım :)[signature][hline]jan d.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aynen cheester bendensin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hehe.. olur öle seyler,geri döndügünde degerini anlamis bi sürü insanla karsilasirsin .. gerci pek sanmiorum ama hehe :-D saka saka... bende aniden netim bozuldugu icin 2 hafta uzaklasmak zorunda kalmistim ama iyide oldu =) biraz netten uzaklasmak gerekiyo bazen, insanda oldugunu anlayabilmen icin =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 12 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hatırlarımda lise 1 ilk dönem 8 zayıf vardı bu ne lan dedi babam dedim karne spor toto mu oynadın dedi o bilgisayar kalkıcak dedi dedimki baba dönem ödevi hazırlıycam ders cdleri alıcam çalışıcam sen kaldırıyon ayıptır yaptığın dedim -haaa peki o zaman dedi sonra ben oyun oynamaya devam ettim karnemde 1 zayıf geldi ve geçtim loooo[signature][hline]tuana...
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aaa uper fikir lan donem odevi hay ellerini opeyim :):)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 işi bilicen işe gitmiicen =)[signature][hline]tuana...
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 himm iyi çalışamalar[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Andy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Cheester, 12 Şubat 2005 20:07 tarihinde demiş ki: aaa uper fikir lan donem odevi hay ellerini opeyim :):) gitmiyo musun yani ?[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 babamı ikna edersem getmio ama babamıda ikna etmek zor... : ([signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kaldır bilgisayarı takıl kızlarla ne kasıyon bea :D çık dışarı dolaş hayatını yaşa bilgisayara kitlenip kalma.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zuha ya bu zihniyete hep karşı cıkmışımdır. Allaha şükür 11 14 15 tane zayıf getiriridim annem bilgisayarı kaldırmaz[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 12 Şubat 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oh bea senın gibi ailem ossun erutarn walla ne isterim...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 istemezsin :) bugun ltb e gittik :( ben bi bok seçmedim hepsini annem aldı :( yaa böyle bi anne ile yaşıom bırak onada karışmasın zaten karışsa kaçar giderdim kıbrısa yüzerek :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 blackchaos :D[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bİ YERE GİTTİGİM YOK BABAM I İKNA ETTİM HATTA USTUNE YENİ BİLGİSAAR ALCAK OLEEEEEEEY YİİPUUUUUUUUU[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cheester yazdıklarının screen shotını aldım sizin eve geliyom birazdan. Her şeyi babana göstercem.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bellow, 12 Şubat 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Cheester yazdıklarının screen shotını aldım sizin eve geliyom birazdan. Her şeyi babana göstercem. hee bende ole diodum hem bi nescafede icersin...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Üst topicden queta almak yasaktır. Kuralları oku. Birinci değil ikinci değil kaçıncı oldu bu. Olur nescafede getiririm.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 iii getir bakaım yasaksa o butonu kaldırsınlar...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yasak olan alıntı yapmak değil. Bir üstteki mesajı alıntı yapmak. Konuyu yanlış anladın sanırım. O tuşta gerekli gereksiz kullanılmadığı sürece.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ulan chesteer Yeni bilgisayarın ekran kartını , ses kartını ve ramlerini isityorum fifti fifti olm[signature][hline]tuana...
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: blackchaos, 12 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Ulan chesteer Yeni bilgisayarın ekran kartını , ses kartını ve ramlerini isityorum fifti fifti olm :) saol tavsiye icin :)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Cheester, 12 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: YİİPUUUUUUUUU ahahaha lan çiiiistır yuppiiii demek istedin heralde sevinçten olcak heralde[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar
Berk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 haydi genç, otur çalış deers çalışmak iyidir güzeldir, türev integral iyi öğren sonra lisede calculus 101 alırsan bi güel yatarsın
Öne çıkan mesajlar