hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet arkaslar aranızdan ayrılıyorum kısa bi sure icn ara karnede 5 tane zayf geldigi icin bilg kalkıcak :(:( girmeme izin olmıcak uhuhu fırsat buldukca cafede arkasta fln girmeye calıscam :( gule gule paticik okullar kapanınca geri doncem :(:( hepiniz cooook ozlıcem...:([signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 12 Şubat 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çalışta geri gel bakalım :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aynen cheester bendensin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hehe.. olur öle seyler,geri döndügünde degerini anlamis bi sürü insanla karsilasirsin .. gerci pek sanmiorum ama hehe :-D saka saka... bende aniden netim bozuldugu icin 2 hafta uzaklasmak zorunda kalmistim ama iyide oldu =) biraz netten uzaklasmak gerekiyo bazen, insanda oldugunu anlayabilmen icin =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 12 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hatırlarımda lise 1 ilk dönem 8 zayıf vardı bu ne lan dedi babam dedim karne spor toto mu oynadın dedi o bilgisayar kalkıcak dedi dedimki baba dönem ödevi hazırlıycam ders cdleri alıcam çalışıcam sen kaldırıyon ayıptır yaptığın dedim -haaa peki o zaman dedi sonra ben oyun oynamaya devam ettim karnemde 1 zayıf geldi ve geçtim loooo[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aaa uper fikir lan donem odevi hay ellerini opeyim :):)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 işi bilicen işe gitmiicen =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 himm iyi çalışamalar[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Cheester, 12 Şubat 2005 20:07 tarihinde demiş ki: aaa uper fikir lan donem odevi hay ellerini opeyim :):) gitmiyo musun yani ?[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 babamı ikna edersem getmio ama babamıda ikna etmek zor... : ([signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kaldır bilgisayarı takıl kızlarla ne kasıyon bea :D çık dışarı dolaş hayatını yaşa bilgisayara kitlenip kalma.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zuha ya bu zihniyete hep karşı cıkmışımdır. Allaha şükür 11 14 15 tane zayıf getiriridim annem bilgisayarı kaldırmaz[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 12 Şubat 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oh bea senın gibi ailem ossun erutarn walla ne isterim...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 istemezsin :) bugun ltb e gittik :( ben bi bok seçmedim hepsini annem aldı :( yaa böyle bi anne ile yaşıom bırak onada karışmasın zaten karışsa kaçar giderdim kıbrısa yüzerek :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 blackchaos :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bİ YERE GİTTİGİM YOK BABAM I İKNA ETTİM HATTA USTUNE YENİ BİLGİSAAR ALCAK OLEEEEEEEY YİİPUUUUUUUUU[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cheester yazdıklarının screen shotını aldım sizin eve geliyom birazdan. Her şeyi babana göstercem.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bellow, 12 Şubat 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Cheester yazdıklarının screen shotını aldım sizin eve geliyom birazdan. Her şeyi babana göstercem. hee bende ole diodum hem bi nescafede icersin...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Üst topicden queta almak yasaktır. Kuralları oku. Birinci değil ikinci değil kaçıncı oldu bu. Olur nescafede getiririm.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 iii getir bakaım yasaksa o butonu kaldırsınlar...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yasak olan alıntı yapmak değil. Bir üstteki mesajı alıntı yapmak. Konuyu yanlış anladın sanırım. O tuşta gerekli gereksiz kullanılmadığı sürece.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ulan chesteer Yeni bilgisayarın ekran kartını , ses kartını ve ramlerini isityorum fifti fifti olm[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: blackchaos, 12 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Ulan chesteer Yeni bilgisayarın ekran kartını , ses kartını ve ramlerini isityorum fifti fifti olm :) saol tavsiye icin :)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Cheester, 12 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: YİİPUUUUUUUUU ahahaha lan çiiiistır yuppiiii demek istedin heralde sevinçten olcak heralde[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 haydi genç, otur çalış deers çalışmak iyidir güzeldir, türev integral iyi öğren sonra lisede calculus 101 alırsan bi güel yatarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar