dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 gecen ay lidil'da almistim. aci badem ve erikliydi. beyaz paketteydi hatta icindeki her cikolata da ayri paketliydi. var midir isim verecek? edit: benzer edit2: bulduum hehe guvenip almayin bi ark hic sevmedi. aci badem tadi var. sonra kufur etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 https://moorewilsons.co.nz/media/catalog/product/cache/1/image/800x/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/w/h/whittakers-plum/whittakers-artisan-collection-plum-almond-chocolate-31.1513216989.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 yok abi paket sekli boyle degil torba gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bu ne lan adam hazır kıta bekliyormuş biri sorsa da yazsam diye edit ha diilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 dogadanpc said: gecen ay lidil'da almistim. aci badem ve erikliydi. beyaz paketteydi hatta icindeki her cikolata da ayri paketliydi. var midir isim verecek? edit: benzer icine direkt tane badem yoktu yanlis anlasilmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 benimkini yesen ne olur? daha güzele benziyor edit: benim linklediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 benimkini gormedin daha abi nasil daha guzel diyon? edt: benim aradigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 yeni zelanda diyor, elbet daha iyidir benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 en iyisi henuz denmemis olan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 timtam ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 lidil ne ya LIDL mi? turkiye'de var mi?? ayrica badem ezmesi seven bizden degildir, lanet gibi bir tat :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Anthon Berg in cikolatalari guzeldir, arkadasinin damak zevki tirtmis biraz. Ayni seride Strawberry in Champagne. Apricot in Brandy daha guzeldir:) Gerci ben duz marzipan cikolatasindan aliyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Çikolata demişken avrupa'dan böyle ali ekspres gibi yiyecek malzemeleri alabiliyor muyuz. Mesela 1 tablet çikolata gibi. Burada da satılıyormuş ama kargo dahil 15 tl falan diyorlar. O kadar yurt dışına giden var ve şurada toplasan 40-50 kişi falanızdır aktif olan ve alın kardeşlerim böyle jestim olsun diyen yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 sanssizsansli said: timtam ftw oo nerden biliyorsun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 he ya lidl iste. tr de almamistim. bence hostu ya .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 benimki hala daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 adres verim gonder de bakiim tadina o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Masticore said: sanssizsansli said: timtam ftw oo nerden biliyorsun bunu Avustralyalı arkadaşlar saolsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 marzipan ama bitter çikolata olmayacak kaplaması. sütlüsü güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Your neighbor is a motherfucking flange and your father smells like swollen ejaculate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar