Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Tam Powerbeast3 alıyordumki, ekşide gömdüklerini gördüm. Max 1000tl ye kadar kablosuz bir ürün aramaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 pt3 bi problemi yok nesini boklamis kekolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Önereyim dedim, sonra kablosuzu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 sennheiser momentum'a bak ama wireless'ı neckbandli. ben sırf o yüzden tercih etmezdim. kendimde kablolusu var baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Yani kullanım rahatlığıda önemli, servisten indiğimde hemen cebime atabileceğim bir şey istiyorum.Neckbandli istemem. Airpods alacaktım aslında ama sonra ses kalitesi biraz yukarda olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 airpod almayın lütfen, kulağa izmarit sokmuş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 bana da maksimum 100-120 tlye kulakici kulaklik onersenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 2 sene powerbeats 2 kullandim, parcalanarak hayata veda etti. en buyuk pismanliklarimdan biridir bir tuketici olarak. en son dugmeleri calismiyordu ve dugmelerin oldugu plastik paramparca idi palto cebinde telefon tasirken sol cepten sag cebe koysan duzgun calismaz, video gosteriminde tolere edilebilirin cok ustunde senkron kaydirir, sirt cantana koysan cekmez vs vs https://www.anker.com/products/variant/soundbuds-slim/A3401111 bunu aldim gecen ay ve baya memnun kaldim. ses beats kadar olmasada iyi yani ve fiyatina kiyasla sahane. 140tl mi neydi hepsiburadada powerbeats alma hatasina dusmus herkese gonul rahatligi ile tavsiye ederim beats pismanliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar