xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 zhiyun aletlerini kullananlar var mi acaba ? zhiyun crane 2 ve ya plus almak istiyorum. dji ya gore kalitesi vs nasil acaba ? fotoğraf makinesi için kullanmak iatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 abi arada harikalar yaratacak bir fark yok. 3. kişi izlediğinde / baktığında görmez. Profesyonel mi çalışıyorsun hobi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 hobi abi. ama uzun vadede kendimi gelistirip turizm sektorunde girebilecegim is kollari olabilir. kendimde deneyim olsun istiyorum. aralarinda ciddi fark var fiyt olarak o yuzden zhiyun a taktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 zoom ithlatla görüştüm. panasonic'in bazı modelleriyle tam stabil çalışıyor. sony'nin ise aynasız neredeyse tüm modelleriyle çalışıyormuş. fakat diğer markalar için almak isteyenlere hiç tavsiye etmediler. sadece gimbal olarak kullanılırmış. yani zhiyun eğer ki panasonic ve ya sony yoksa almayın. ben almıyorum artık. iptal oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 olm bu stabil arms değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 ya bazı fonksiyonları kullanamıyorsun işte eğer sony ve ya panasonic yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 uzaktan kontrol kısmı güzelmiş. dediğin şey yazıyo burada http://youtu.be/1hGbyOLrIgs?t=7m54s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 oyle ama iste canon sony panasonic le calisiyor yazilim kismi. donanimsal olarak tum aletler uyuyor ama her ozelliginden faydalanamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 sende ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 fujifilm x100f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 sende de yani en köprüaltısı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 fotoğraf için niye gimbal, video çekeceksen taşıyabilidiğı ağırlığın altındaki her af olan makine ile rahat kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 dji osmo 3 axis 4k ve dji osmo+ bunlarin farklari nedir tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 ronin-s ile crane 2 arasında dağlar kadar fark var. gözle de çok bariz görülebilir. zaten takiplerde falan zhiyun'un ronin-s'e göre nasıl başarısız sonuçlar verdiği de biliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar