Killer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 selam, wordpress temalarında cirit atan php, js, mysql havada karada tokatlarım diyen google web masters tool'daki hataları çözebilecek google amp'in ışık hızında olur diyen dev/webmaster arıyorum. sitelerimde 0 sorun politikası istiyorum asd ilgilenenler mesaj atabilir
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 bi fülüt kaç para? parayı konuşuruz
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Parayi konus once ona gore mesaj atalim
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Siteslerinde 0 sorun politikasi isteyen adamin cebi de derindir sonucta
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 pm den gönderin işte cocuğa cv'im bu yaptığım işerler bu beklediğm ücret bu kadar diye adamın vereceği ile sizin istediğiniz paralel ise devam edersiniz.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 işe göre konuşucaz fix ne söyliyim
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 koca patide iş bilen yok mu
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 iş bilen vardır da iş teklifi bekleyen yoktur.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 wordpress ve amp bilen var mı diye sorayım. daraltayım olayı
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 direk guzel bir arayuz yaptir content yonetimine, wp nin yavasligindan kurtulursun en azindan
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 ne yavasi abi, sanki adamin sitesine 500K adam geliyo gunluk. isterse 1992 den server getirsin, yine isini gorur nolcek.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 reyou said: ne yavasi abi, sanki adamin sitesine 500K adam geliyo gunluk. isterse 1992 den server getirsin, yine isini gorur nolcek. emre wp bilmediği için öyle diyor reyou sorun şu, bendeki tema 5 senelik falan ve güncellenmiyor. hantal kalıyor bazı şeylere. yeni sistemlere compile değil falan. wp'nin üstünden geçilip temizlenmesi lazım gelişmesi lazım
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 wp nasil hantal degil? zibilyon tane post var google da bunlarla ilgili.bunlarin hepsinin antisi de ama kullanmayi bilmiyorsun, aslinda su 10 adimi izlesen hizlanir tadinda.bak kullanan herif kendi de soyluyor. 6-7 wp sitesi yapmisimdir bu arada, hafif iyi bir sey istiyorsan terk etmek en guzeli
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 is gormesine goruyor bu adamin sitesi acildigi.gunden beri. istedigi sey is gormenin otesinde, zibam diye acilsin istiyor sitesi ozellikle mobilden
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 tamam da oraya gelene kadar yapılacak micro çok şey var zaten. benim şu aşamada sıfırdan bir arayüze geçmem demek her isteidim eklenti için developera para vermem demek. temada değişiklikler lazım. biraz oynamak lazım şu an o kadar
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 bi güncelleme geldi operaya. operada saçma gözüküyor mesela şu an
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Emre333 said: wp nasil hantal degil? zibilyon tane post var google da bunlarla ilgili.bunlarin hepsinin antisi de ama kullanmayi bilmiyorsun, aslinda su 10 adimi izlesen hizlanir tadinda.bak kullanan herif kendi de soyluyor. 6-7 wp sitesi yapmisimdir bu arada, hafif iyi bir sey istiyorsan terk etmek en guzeli E degil esasen. Gayet performansli calisiyor duz hali ve yapmasi gerekeni yapiyor. Ustune ekledikce, 3rd party plug-in'lere abandikca ve wordpress icin uygun olmayan yapilara dogru yonelmeye baslayinca kaybediyorsun elindeki performansi. Bir de hantaldan ne kastettigine bagli tabi. zibilyon tane acisi var isin.
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Killer said: tamam da oraya gelene kadar yapılacak micro çok şey var zaten. benim şu aşamada sıfırdan bir arayüze geçmem demek her isteidim eklenti için developera para vermem demek. temada değişiklikler lazım. biraz oynamak lazım şu an o kadar bir tane html5 template bul, ben sana yapicam, her eklentiyi de assagi yukari bedava yapicam soz.
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Killer said: tamam da oraya gelene kadar yapılacak micro çok şey var zaten. benim şu aşamada sıfırdan bir arayüze geçmem demek her isteidim eklenti için developera para vermem demek. temada değişiklikler lazım. biraz oynamak lazım şu an o kadar abi yanlış anlama laf sokmak derdinde değilim de, bu kadar bilince insan her şeyi, yardımcı olacak bişey kalmıyor sanırım.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Emre333 said: Killer said: tamam da oraya gelene kadar yapılacak micro çok şey var zaten. benim şu aşamada sıfırdan bir arayüze geçmem demek her isteidim eklenti için developera para vermem demek. temada değişiklikler lazım. biraz oynamak lazım şu an o kadar bir tane html5 template bul, ben sana yapicam, her eklentiyi de assagi yukari bedava yapicam soz. yok dependency iyi bişey değil dfg @rotweiler anlamadım neden öyle dediğini. sürekli kurcalıyorum eksiklerine bakıyorum, düzeltmesi başka bir şey ama
Öne çıkan mesajlar