sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 hiç kullanmamıştım bugüne kadar, babam kendisine Gear S3 almış, S2'yi bana verdi, smart watch denen şeyi kağıt üstünde pek kullanışlı bulmasam da hadi deneyeyim dedim. ilk 2 gün 24-30 saat arasında gidiyordu pili, son 3 gündür 5 saate falan düştü bu süre? ne olmuş olabilir? var mıdır fikri olan? check ettiği notificationlar da sadece aramalar, mail ve whatsapp öle çılgın şeyler yapmıyor alet yani. Whatsapp'tan da deli gibi mesajlaşmıyorum.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 4-5 saat normal değil bişiler olmustur 3-4 gün gidiyo benimki deli gibi de kullaniyorum sport s damsung var skin falan mi yükledin fallout skini yarim günde bitiriyo çünkü
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Gear S3 vardı bende de, satıp Garmin Fenix 3 aldım ben aynı dertten, en son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum o derece.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 uyku tracklemiyosaniz gece birakin standa en iyisi maldir whatsapptir zirt pirt titriyo uyandiriyor.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 update filan olduysa bozmustur biseyi.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 fenix 5 alacaktım turkcellden ama gear sportun fiyatı + spotify çok çekici geldi umarım 2 3 gün dayanıyordur
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Lopeth said: fenix 5 alacaktım turkcellden ama gear sportun fiyatı + spotify çok çekici geldi umarım 2 3 gün dayanıyordur nasılmış o? tel samsung olmasına gerek yok değil mi? spotify yükleniyor anlamında mı yoksa ortak bir kampanya mı var? miband2den memnunum ama gözüm samsung gearlara gidiyor yani
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 ben iphonela kullaniyorum sorunsuz calisiyor
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 spotify playlistleri offline dinlemek pek iyi olur diye düşündüm yürürken vs üstelik 750 ye geldi, nerden baksan bi fit2 pro parası
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 offline dinliyoruz da saatten mi dinliyoruz abi nasıl cahilim varya anlatamam fasd. hayır bu mi bandden dolayı baya sevdim ben bu akıllı saat işini çok abartmadan bir şey edineyim diyorum da, mazur görün mallığımı
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 benim sport geldi ama gg. daha %20 şarj edemeden fazla ısınma hatası veriyor, sonra kendini soğutuyor vs vs garip bir problem
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Direk geri yolla öle şey mi olur. Ben çözemedim benimkinin problemini bu arada... Factory reset çakıcam o olacak
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Gear 3'ün pili ortalama kullanımda 1.5 gün falan gidiyor. Notification'lar ve track ettiği şeyler çok götürmüyor. Ben satacakken tekrar kullanmaya başladım, ofise gelince şarja koyuyorum dolunca tekrar koluma takıyorum, hiç batarya bitecek paniği yaşamadım.
Öne çıkan mesajlar