MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya arama yaptım elle tutulur pek veri bulamadım kızmayın.. Şimdi oyun bi çıkmadı deniliyor bi ç.ıktı deniliyor. Kafam karıştı. Oyun çıkmadı betası var galiba. Peki siz bu kadar şeyi nerden biliyosunuz daha tam sürümü çıkmadıysa. Nasıl nerede oynuyorsunuz? Ultima Online gibi mi? Sadece key yeterli mi? Ebay'den bir key alsam (10 dolara satan vardı) işimi görür mü? Yoksa orjinal cd'ye de sahip olmam gerekiyor mu? Emulatörleri varmış galiba.. Yani free serverlar var mı? Oyunu test edebileceğimiz nedir nasıldır diye bakabileceğimiz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Oyun çıktı.Betalar biteli 4-5 gün oldu. 11 Şubat 2005 de Avrupa sunucuları acıldı. Oyun şuan nette satılıyor veya DnR , Joystore ve diger oyun satan dükkanlarda bulabiliyorsun. Fıyatı yer yer degişiyor. Nette 65 - 70 tl Storelarda 80 - 100 TL arasında fiyatlar var.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 peki freeserverları var mı denemek için? Ebayden key alsam yeterlimi? Yoksa orjinal cd ye mi sahip olmam gerek?[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Şubat 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bunların hepsi zaten yazıyor forumlarda. Ebaydan key satanlar var sadece key alıp oynayabilirsin.(Ne kadar guvenli olur bilmem) Free server yok.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 peki bir soru daha sorucam.. Dışarıda satılanlar genelde beta sürümü diyorlar.. Betayı normal sürüm yapmak için bir patch var mı? Yoksa illa gidip normal sürümü mü almak/çekmek lazım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 beta surumu oynayabiliyorsun. Zaten oyuna girince otomatik kendi patch yapıyor. Duzeltme: Final beta icin gecerli dedigim diger betaları bilmiyorum. [signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 14 Şubat 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kardes ORJINAL alırsan betaz surum deıl ama kopya gıdıp alırsan eşekli borno bile çıkar betayı koy kenara :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 oyunun kendisinin $50 oldugunu dusunursen, ebay'de $10'a satilmasi imkansiz. insanlar beta key'lerini koyup satiyolar. en temizi d&r'dan almak. hem cd'lerin de olur, derdin kalmaz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 antalyada çıktığı gün bitti oha dedim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: riglous, 14 Şubat 2005 18:23 tarihinde demiş ki: oyunun kendisinin $50 oldugunu dusunursen, ebay'de $10'a satilmasi imkansiz. insanlar beta key'lerini koyup satiyolar. en temizi d&r'dan almak. hem cd'lerin de olur, derdin kalmaz. ben uo cd keyini 5 dolara almıştım zamanında.. imkansız değil yani.. zaten ebay güvenilir email ile yolluyo key i çalışmassa paran gitmio.. bu yönden tecrübeliyim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet imkansız değil aslında 5-6 sene içinde 5 dolara düşer sanırım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hmm 5-6 sene ile ne alakası var anlamadım. Sonuçta key ve de ebayde satılıyor adam kendisi yazmış email ile vericeğim key'i. Çalışmassa zaten paranı dondurursun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar