k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Evet bu oyun uzuuuuun bi süreden sonra, 2 hafta önce resmen çıktı. Pre-alpha durumundayken konu açmıştım ama üzerinden yaklaşık 4 yıl geçtiğinden yenisini açayım istedim. Bugbear'ın FlatOut 1-2 & Ultimate Carnage serisinin devamı niteliğindeki yeni oyunu. Geçen sene bu zamanlarda THQ Nordic'in el atmasıyla süreç baya bi hızlanmıştı. Steam'deki uzun bekleyişlerden dolayı gelen çoğu negatif yorum da pozitife dönmüş durumda. https://store.steampowered.com/app/228380/Wreckfest/ Fiyatı biraz tuzlu olmuş tabi çıkmasıyla. Şu an 179TL, o açıdan biraz üzdü. Ben 2014'ün sonlarında %50 indirimle 24,50 TL'ye almıştım. Ps4 için de Kasım ayı diye tarih vermişler. https://www.youtube.com/watch?v=cbsDiIuI7KQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 flatout serisi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 abi oyun çok güzel gözüküyo lirik oynarken izlemiştim baya eğleniyorlardı ama 180 lira aşırı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 2014'te early access 40 civarına almıştım ben de flatout lafını duyunca. gerçi o zamanki 40 tl zaten şimdi 90 falan ediyor lel. oynanış olarak flatout tadını veriyor ama gözüm yine de bir adamı tahtaya fırlatıp dart ama, yok efendim flush yapma falan oyunları aramadı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 flaout gibi şoförü uzun/yüksek atlatma, elemanla dart oynama falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 galiba yok mlsf.: (((((((((((((( oyun çok mod friendly diye gördüm ama, stuntfest diye bir şeyler var incelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 onu ayrı olarak yapıcaklar galiba Stuntfest olarak evet. belki dlc olarak gelir belki komple ayrı olur pek araştırmadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Fuckfest olsa oynardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 çok eğlenceli bir şeye benziyor da 180 ne abi. 50-60 liralık oyun maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Konser sandim topic'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar