Magic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bonepart ayıcığına israrlarım boş çıktığı için, yeni bir oyuncu aramaya karar verdim. Oynadığım fallout oyununa, okeye 5. arıyoruz. Yaş ortalaması 20+ Yer : İstanbul - Beşiktaş [Saklı]/Kadıköy[Arkadaşın evi] arası değişen mekanımız var Zaman : Perşembe ağırlıklı, haftada 2 kere olma ihtimali var (yüksek değil, isteğe bağlı) Özellik : Belirli bir özellik istenmiyor.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ahh ahh su anda ıstanbulda olmak vardı anasını satayım :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 talibim ama akşam olmaz.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Şöyle bir durum var, kadıköy'de olursa oyun, gece oyunu oluyor. Genel olarak Beşiktaş, Saklı Kent oyunları da saat 3'te başlayıp 10/11 civarı bitiyor. Akşam olmama durumun çözüm bulunabilecek bir durumsa (karşı yakada oturmak gibi) paylaşırsan, halledebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 oturduğum yere tek vasıta tren ayrıca biraz medeniyetten uzak olduğu için geceleri buralarda dolanmak çok güvenli sayılmaz. ikinci öğretim de okumuş olduğum için bikaç badirem oldu gece vakti eve dönerken. bi ara silah taşımayı falan düşündüm ciddi ciddi. millette kalma işine de sıcak bakmıyorum pek.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Oturduğun yer neresi ? Millette kalma işine bende pek sıcak bakmıyorum, oyuncuların isteğine göre karar verileceğinden oyunu kadıköy'de oynamamak gibi bir durum yapılabilir. Bu durumda katılabilir misin ? Yoksa başka oyuncular için topic'i açık bırakayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Güzelyalı pendik-tuzla arasında biyer. zamanında hizbullahçıların mezar-evleri falan çıkmıştı buralarda :-p neyse. saat 10-11 den sonra vapur falan olmadığı için sap gibi kalırım ortada. yani vapur saatleri dahilinde oynamam lazım. isterseniz bozmiim sizin düzeninizi...[hline]Pain is weakness leaving your body... [Bu mesaj Grudge tarafından 09 June 2003 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Magic kardeş. Haftaya neden olmasın?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Neyse grudge, başka bir oyuna artık ;) Wayy, gimlim Çok mesud ve bahtiyar olur açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ben yakın oturuyom B.taş'a nedir nedir fallout duydum am hiç oynamadım aradığınız özl. sahibim ulan amma antisosyal olmuşum bea millet bu nasıl adam diecek şimdi *! Acayip Olur *[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Gawain, 09 June 2003 11:54 tarihinde demiş ki: Ben yakın oturuyom B.taş'a nedir nedir fallout duydum am hiç oynamadım aradığınız özl. sahibim ulan amma antisosyal olmuşum bea millet bu nasıl adam diecek şimdi *! Acayip Olur *[hline]Camelot Knight he bide gece olur haftasonları gündüz boşum ehehe :D uyarmı kadıköy'e gelirim sorun olmaz....[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Magic ben isterim valla. Kadıköye de gelir kalırız dicem ama, sabah işe gitmek var...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben de talibim anadolu yakasında oturuyom ve fallout oynadım (çok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Gimli'yi 1. seçenek olarak bulunduracağım ama olurda bir terslik olursa, sizleride aramızda görmek isterim arkadaşlar Bana yaşınız, oturduğunuz mekan ve uygun saatlerinizi, özel mesaj yoluyla atarsanız, size başvurmam daha kolay olur Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Fallout için Alternity falan kullanan hazır bir kural seti var mı, yoksa kendiniz mi oluşturdunuz..?[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Varolan bir kural kitabı var zaten, bizim DM modifiye etmiş/yeniden hazırlamış bazı bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hmm peki tek başına "Fallout RPG" gibi bişi mi kendi kural kitabı, yoksa StarCraft RPG gibi başka bi sistem üzerine mi kurulu.. Şunu bi yerden bulsam aslında ya ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kendi kural kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Tamam buldum, teşekkürler .. Hatta başka ilgilenen varsa adresini de vereyim: http://www.falloutpnp.net Bedava olması güzel bir şey ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon [Bu mesaj Xasf tarafından 10 June 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 http://pnp.duckandcover.net şeklinde düzeltiyorum adresi ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 UP[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 magic iki kisi katilabilirmiyiz?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Magic yeni gördüm topici. Çok severim bilirsin..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Eğer arkadaşımı ikna edebilirsem (kendisi fallout da oyun oyantmıştı) Bir kaç ikşiye one shot yo da duruma göre uzayabilecek bir oyun oynatabilir oynanacak yerde büyük olasılıkla beşiktaşta sihir kafe veya saklı kent olabilir. İlgileniyorsanız şicq dan ulaşabilirsiniz[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 pardon magic abi bende gelebilirmiyim oyunlara... *!ezik moduna girer* :-) :-)[hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar