Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncu Aranıyor - [istanbul / fallout]

Magic

Öne çıkan mesajlar

Bonepart ayıcığına israrlarım boş çıktığı için, yeni bir oyuncu aramaya karar verdim.

Oynadığım fallout oyununa, okeye 5. arıyoruz. Yaş ortalaması 20+

Yer : İstanbul - Beşiktaş [Saklı]/Kadıköy[Arkadaşın evi] arası değişen mekanımız var
Zaman : Perşembe ağırlıklı, haftada 2 kere olma ihtimali var (yüksek değil, isteğe bağlı)
Özellik : Belirli bir özellik istenmiyor.[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir durum var, kadıköy'de olursa oyun, gece oyunu oluyor.

Genel olarak Beşiktaş, Saklı Kent oyunları da saat 3'te başlayıp 10/11 civarı bitiyor.

Akşam olmama durumun çözüm bulunabilecek bir durumsa (karşı yakada oturmak gibi) paylaşırsan, halledebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

oturduğum yere tek vasıta tren
ayrıca biraz medeniyetten uzak olduğu için geceleri buralarda dolanmak çok güvenli sayılmaz. ikinci öğretim de okumuş olduğum için bikaç badirem oldu gece vakti eve dönerken. bi ara silah taşımayı falan düşündüm ciddi ciddi. millette kalma işine de sıcak bakmıyorum pek.[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

Oturduğun yer neresi ?

Millette kalma işine bende pek sıcak bakmıyorum, oyuncuların isteğine göre karar verileceğinden oyunu kadıköy'de oynamamak gibi bir durum yapılabilir.

Bu durumda katılabilir misin ? Yoksa başka oyuncular için topic'i açık bırakayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelyalı

pendik-tuzla arasında biyer. zamanında hizbullahçıların mezar-evleri falan çıkmıştı buralarda :-p

neyse. saat 10-11 den sonra vapur falan olmadığı için sap gibi kalırım ortada. yani vapur saatleri dahilinde oynamam lazım.

isterseniz bozmiim sizin düzeninizi...[hline]Pain is weakness leaving your body...

[Bu mesaj Grudge tarafından 09 June 2003 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gawain, 09 June 2003 11:54 tarihinde demiş ki:
Ben yakın oturuyom B.taş'a nedir nedir fallout duydum am hiç oynamadım aradığınız özl. sahibim ulan amma antisosyal olmuşum bea millet bu nasıl adam diecek şimdi

*! Acayip Olur *[hline]Camelot Knight

he bide gece olur haftasonları gündüz boşum ehehe :D uyarmı kadıköy'e gelirim sorun olmaz....[hline]Camelot Knight
Sosyal ağlarda paylaş

Fallout için Alternity falan kullanan hazır bir kural seti var mı, yoksa kendiniz mi oluşturdunuz..?[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm peki tek başına "Fallout RPG" gibi bişi mi kendi kural kitabı, yoksa StarCraft RPG gibi başka bi sistem üzerine mi kurulu..

Şunu bi yerden bulsam aslında ya ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam buldum, teşekkürler ..
Hatta başka ilgilenen varsa adresini de vereyim: http://www.falloutpnp.net

Bedava olması güzel bir şey ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon

[Bu mesaj Xasf tarafından 10 June 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer arkadaşımı ikna edebilirsem (kendisi fallout da oyun oyantmıştı) Bir kaç ikşiye one shot yo da duruma göre uzayabilecek bir oyun oynatabilir oynanacak yerde büyük olasılıkla beşiktaşta sihir kafe veya saklı kent olabilir.
İlgileniyorsanız şicq dan ulaşabilirsiniz[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...