Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Var mı dağcılıkla ilgilenen pati? Pek çok üniversitenin dağcılık kulübü var artık, malum giderek yayılıyor, çevremizde de pek çok güzel dağ var. Tadını çıkaralım di mi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 şöyledir ki, tırmanmayı sevmem (evet göbekliyim) ama çıkılabilecek patika ya da yol olsun, dağ taş dinlemem gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 96-97 yıllarında bayaa bir ilgilendim daha sonra 2-3 yıl kadar kaya tırmanışına devam ettim.. 2 yıl Antalya'da rafting,kanyon ve mağara rehberliği yaptım.. Niğde aladağlara 2 defa gittim 14 günlük kamplar. Güzel zamanlardı ama artık pek ilgilenemiyorum..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ben de üni.de başladım ilgilenmeye. Arkadaşlarla haftasonu napsak derken birinin "Abi Dağcılık mı neyin bi kulübün yürüyüşü varmış orman bayır gezeriz gidelim" demesiyle öylesine katıldık. Daha sonra muhabbet falan esnasında hoşuma gitti, ilk eğitim kampları, antrenmanlar falan derken başladık işe. Henüz "çömezlikten" kurtulamasam da eğlenceli geçiyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gezerek cıkılacak daglara cıkmıslıgım vardır.ama dagcılgın gercek tanımıyla ilgili bi aksiyn yapmadım :p. uniler dedigin gibi bu konuda kulupler kuruolar bende tam karar vermedim ama girebilirim.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tey tey, üniversite yıllarında Yıldız Dağcılık(YTÜDAK)'daydım :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kanyon rehberliği yaptığım zamanlardan kalma, kanyona ilk iniş anı.. [signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bizim okulda var Dağcılık kulübü orası sayesinde 1 senedir içli dışlı oldum dağcılıkla biraz vakti ve bolca parası olanlara önerdiğim bir spordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 harika arkadaşlar...eğer gerçekten istekliyseniz ve imkanınız varsa alpleri tavsiye ederim...hem tırmanış olarak güzel hem de doğası çok güzel...eğer alplerde 20 gün geçirirseniz ne dediğimi anlarsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende gecen sene basladim olaya ve gercekten herkeslere tavsiye ederim. Su an ç.kaledeyim sırf tırmanabilmek icin tatili yarida kescektim ama havalar malum gitsemde tırmanamicam. İzmirdeyim. Var mi Dokuz eylülden kimseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lady81 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben de az biraz kaya tırmanısıyla ilgilenmekteyim oncesinde dagcılık degil de kampcılık soz konusuydu.Ytudaktan cok samimi bir arkadasım sayesinde bulastım kaya tırmanısına.Ama pek guzel tırmandıgım soylenemez.En zor olarak -6 25metreye cıktım.bu arada kaya ile ugrasanlar varsa oyle bir topic actım oraya da buyrun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hacettepe Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Klübü üyesiyim.yakın zamana kadar faal olarak gidiyordum özellikle niğde aladağlar civarına.ancak kısa süre önce bel fıtığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldım.şuan yavaş yavaş yapay duvara gitmeye başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar