emek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Benim direkt şu başlık aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Beyler avukat bulun ya. Forum'dan, internetten olmaz bu. Internetten araştıracaksanız da Yargıtay'ın emsal kararlarına bakın sizinle benzer durumda olup sonuçlanan case var mı diye. İşveren-İşgören davalarında zaten çoğunlukla işçi haklıdır, ispat yükümlülüğü İşveren'e ait, İşgören olarak belli somutlaştırılmış bir iddiayı ortaya atarak karşı tarafın aksini iddia etmesini isteyebilir, edemezse de alacaklarınızı alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 DoGMeaT said: elbet birgün emekli olacaksın Bizim nesilde sistem cokmus olacagi icin yalnizca ufak bir INS CNM YAA demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 DoGMeaT said: maaşını az gösterme , uzun vadede senin cebinden alınan para elbet birgün emekli olacaksın eğer SGK üst limitlerinin üzerindeyse yüksek göstermek zarar ettiriyor. keza emekli maaşında da üst limit var. örneğin 20k brüt ile 25k brüt arasında ne emeklilikte ne de tazminatta bir fark olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 DoGMeaT said: maaşını az gösterme , uzun vadede senin cebinden alınan para elbet birgün emekli olacaksın Benim bi 30 sene daha var emeklilige o yuzden pek inanmiyorum. 30 sene icinde muhtemelen bi kanser vs biseye yakalanip giderim. 60 yas nedir ya emeklilik icin. Cok kazanalim az verelim mantigi bu iste. Sulalesine osurttuklarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar