paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Selam böyle saçma bir sorun var. Sadece Twitter'da yaşıyorum bu durumu. Addonları kapatıp tek tek deniyorum ama hangisi yapıyor bulamadım. uBlock, Wikiwand, Grammarly, BetterTV falan var. Şimdi çözümüm şu, haftada bir gittikçe kasmaya başladığından dolayı F12, oradan refresh'e sağtık, empty cache hard reload yapıyorum 3-4 gün düzeliyor. Var mı böyle bir durum yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Ben de aynı sorunu yaşıyordum.Şunu yapınca düzeldi;settings>show advanced settings>scroll down to the bottom under "System">Uncheck "Use hardware acceleration where available"""> "top right>settings>show advanced settings>scroll down to the bottom under "System">Uncheck "Use hardware acceleration where available"" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 çok saçmaymış niye hardware acceleration kastırsın ki.. deniyorum bakalım olursa çok teşekkür ettim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 çözüldü heralde geri dönmediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 çözüldü sorun. fakat hardware acceleration gereken yerlerde sorun çıktı bu sefer. chrome yerine chromium kurdum, acceleration açık şu anda sorun yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 windows'un son update'i ve chrome'un hardware accel. arasında baya savaş yaşanmıştı, ondan kaynaklı olabilir. ben laptop'ta update'leri kapamak zorunda kaldım anasını ağlattığı için. hardware accel. kapatınca da başka sorunlar çıkıyor dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Chromium ile buldum çözümü işte. Chrome eklentilerim ve yedeklerim de geliyor, mis gibi. Oto-update yok onu da zaten Scoop diye bir windows paket sistemi var onunla kontrol edip otomasyon kuruyorum güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar