Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı Bıraktım...( GünLük )

Mave

Öne çıkan mesajlar

mave helal sana iradeli insan mış sın bende defalarca bıraktım ama gene başladım hastalık yok tabi başımızda
Neyse işallah sigaraya başlamaz ve masallardaki gibi ömür boyu mutlu olursun.
darısı bizim başımıza[signature][hline]Gah çıkarım gök yüzüne seyrederim alemi;
Gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bir gün daha sona eriyor. Eskiden akşam yemekLerinden sonra annem mutLaka bir Türk kahvesi pişirirdi bana , bende o kahveyLe bir sigara içer günün yorgunLuğunu atardım.
Bu akşam oLay biraz farkLı oLdu , ben yemekten sonra kahve istemedim ve dışarı çıkıp uzak bir bakkaLa kadar yürüdüm. Baya bir yokuş ve merdiven çıktım. Ara ara nefesim kesiLiyor ve kaLbim hızLa çarpmaya başLıyor. Sanırım bazı şeyLer için daha çok erken , kendimi zorLamadan yatmaLıyım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Yok şu anda herşey normaL gidiyor. İLLa bişeyLer yazmış oLmak içinde yazmıyım diyorum. Akşam çıkmadan yine rapor veririm ama :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bugün iLk defa akLıma sigara geLdi ve canım aşırı derecede çekti. HararetLi bir topLantı masasında onca adam pofur pofur tüttürürken içimden " bu dumanı çekeceğime bende içseydim bende duman üretseydim " dedim.
ALLAHtan ki anLık bir hevesmiş , o anda gaza geLip yakmadım.
Gerçi o kadar süre o dumanı soLuduğum için sigara içmiş kadar oLdum ama en azından haLen daha iradem ruhuma sahip çıkıyor.
Sonuna kadar direneceğim ve irademe bu oyunu kazandıracağım...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

mave anlattıklarına bakılırsa sen bu sigaraya tekrar baslarsın . zira sigarayı unutamamissin . olur olmadık yerde aklına geliyorsa ve canin cekiyorsa isin zor derim ben ama genede umarım ki bırakabilirsin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Tuhafıma giden de bu zaten , eskiden çay içerken , kahve içerken , yemekten sonra vs. vs. canım sigara isterken şu anda o durumLarda hiç akLıma biLe geLmiyor.
Ama günde bir kaç kere abuk subuk zamanLarda öyLe bir vuruyor ki başıma sanki dayanamayacak gibi oLuyorum.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

yok canım acı macı , aksine hoşuma gitmeye başLadı bu iş :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

dorsia tabiki....

kendin için çok güzel bir adım atmışsın. İnşallah tamamı da gelir. Nargileden de uzak dur bence sigarayı anımsatır falan :P

İnşallah başarılı olursun..

Mave bu arada tam gaz devam.. Helal olsun be :D Allah başlatmasın...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu topic yannış etki yaptı bende..ne zamandır içmiyordum içmek zorunda kaldım eheh..(5 gündür romadaydım da..)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 5. gün. Bir kaç gündür boL boL baLgam atmanın dışında pek bir yeniLik yok :)
YanLız bişeyi farkettim bu sabah , eLimi cebime attığımda paraLarımın hafta başındaki miktar iLe aynı oLduğunu gördüm.
Oysa ben hafta başında muhasebeden beLLi bir miktar para aLırdım ve cuma akşamına kadar o parayı mutLaka bitirirdim.
Şimdi düşünüyorum da sigara içmediğim için 5 gündür ağzıma aLkoL de koymuyorum. Bu demek oLuyor ki ben haftaiçi bütün parayı aLkoL ve sigaraya yatırıyormuşum. Tabi aLkoL aLmak için dışarıda çıkmadığım için hem uyku performansım hemde iş performansım artmış durumda.
Yani işin özü bir taşLa bir kaç kuş vurmak üzereyim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada iLginçtir kendimi hep oruçLu gibi hissediyorum :)
Arasıra iftar oLsa da bi sigara içsem diyorum içimden ama biLiyorum ki bir daha iftar oLmayacak :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu nasil birakiyorsunuz kac kere denedim olmadi hatta sole diyeyim 5 senedir içiyorum ama bu bes senenin 6 ayını sigarayi biraktim diyip yanan sigarami atmakla gecmistir.
İmkansiz geliyor o benim en buyuk dostum...[signature][hline]The Adventurer Riehn...
Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede.
www.corbeau.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...