Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rune lar charm lar ve diğerleri...


Dowai

Öne çıkan mesajlar

bilenlere bi kaç sorum olucak ? rune lar nasıl dır nerden bulunur charm skill olayları nedir ben yapıp satıorum ama getirisi nedir runik charm satan bi satıcıda biliyorum ama nasıl ? başkasıyla skill değişimi yapıla biliyormu ? farklı etkenler varmı ? magical itemlar az buz tamam ama nerden çıkar monster üstünden mi arıycaz hep ? materyaller konusunda düşüncem var...
bana oyundaki önemli etmenleri yazacak birileri varmı ? msn yada icq su olanlar varmı oyunda beraber dolaşıp mission yapalım falan... filan işte cvp beklerim... alan yetkililerimiz saolun geçen 4 şubatımı düzeltmiş 18 yapmışsınız.. siz değiştirmeseniz ben niye oyuna giremiyorum diye fıttıh olucaktım...[signature][hline]- Dowai -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
rune vs hakkında yukarıdaki sticky başlıktaki linklerden bilgi edinebilirsin bir miktar, elbette en son ve en detaylı bilgiler oyun çıktıktan sonra yayınlanacaktır..

"kimse oynamıyor mu?" sorusuna gelince, evet kimse oynamıyor zira oyun henüz çıkmadı.. :) beta event'lerin hepsine de herkesin katılmaması normal olduğundan esas potansiyeli oyun çıkana kadar göremeyeceğiz, bir de türkiye'de satışının başlangıç tarihi konusu var ayrıca..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...