Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 2016 1.6 TDI S-Tronic A3 Sportback sahibiyim. Garanti süresi yarın itibariyle dolmak üzere. Yarına kadar 2 yıl daha garanti mevzusunu 2700 TL'e uzatabiliyorum. Sizce uzatmalı mıyım? Önümüzde ki 2 sene araç bana ne tür arıza çıkartabilir? Hali hazırda zaten bakımlarını Doğuşta yaptıracağım bunlar garantiye dahil değil. Sizce değer mi? edit: Garanti bitse bile Şanzuman ve Motor iyi niyet garantisi dahilinde onarım yapılabiliyor. Fakat bu işlemlerde işçilik ücreti Doğuş cukkalıyor. Ha garanti olursa işçilikte almıyor. edit: araç 52000 km'de şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Cevap verin kısıtlı zaman adasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Ayda 120 liraya deger bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 önümüzdeki 2 sene içinde araç çalışmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bu derece kaliteli esprin için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Ben de aynı araca sahibim, DSG dahil olmak üzere mekanik arızalarını da kapsıyorsa bence yaptırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 şu ana kadar bir şey çıkmadıysa geriye kalan tek risk DSG. mevcut DSG maliyeti ile 2700 lira x riskli yıl sayısını kıyasla, kararını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Uzattım. Genel kanı uzatma yönündeydi. Kime sorsam uzat dedi. Girdi 2700telecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Selam, Geç kalmışım ama uzattırmak mantıklı. Sonuçta kasko gibi bir maliyet. Arada satmak istediğinde elini kuvvetlendirir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Iyi yapmssin tek dezavantaji yetkili servise para bayilmaya devam edicen. Disk balata biraz butce ziker ama emin degilim bunlari baska yerde degistirmen garantiyi bozar mi bozmaz mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Balata bozmaz , hava filtresi bozmaz Bozar mi sandin acilar Audiye atlar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Masticore said: Iyi yapmssin tek dezavantaji yetkili servise para bayilmaya devam edicen. Disk balata biraz butce ziker ama emin degilim bunlari baska yerde degistirmen garantiyi bozar mi bozmaz mi... Aynen öyle bayılacağım mecburen. Spor yay takacaktım komple ön takımlar (asdasd) garanti dışı kalıyormuş. Öyle de abzürt bir durum. 18" jant ile leylek gibi geziyorum şuan haha. Balata bozmaması lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 ginaly said: şu ana kadar bir şey çıkmadıysa geriye kalan tek risk DSG. mevcut DSG maliyeti ile 2700 lira x riskli yıl sayısını kıyasla, kararını ver. Bu aracın ağır bakımları hangi km'de hatırlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 vw grubu doğuş otodan çıkmıyor muydu ? vw kendi şirketini kurdu hatta kendisi satacak deniliyor falan. inşallah patlamaz elinde fasdasd tamamen yanlış biliyor da olabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Mayhem said: ginaly said: şu ana kadar bir şey çıkmadıysa geriye kalan tek risk DSG. mevcut DSG maliyeti ile 2700 lira x riskli yıl sayısını kıyasla, kararını ver. Bu aracın ağır bakımları hangi km'de hatırlıyor musun? nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar