pontipati Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Selam, Sabancı'da doktora yapma gibi bir ihtimalim var. Avrupa yakasında oturuyorum, karşıya taşınmak istemiyorum pek. Ulaşım olsun, diğer konular olsun önemli noktalar neler, bilgi verebilecek var mı acaba =) Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Sabancı Anadolu yakasında otursan bile uzak. Avrupadan düzenli olarak gidip gelmek doktoradan daha büyük başarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ev arkadasim gidiyodu kadikoy’den shuttle kalkiyodu sanirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 erasmusla 4 ay gitti uzun donemde problem olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 hayata çile çekmek için geldiğini düşünüyorsan neden olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Koç burssuza denk mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Kampüse giden servisler var belirli saatlerde, onları kullanman en rahatı olur. 4 Levent'e gidiyormuş Shuttle, belirli saatlerde var Bir de herkesin kullanımına açık ücretli servisler dışında, belirli personeli düzenli olarak taşıyan servisler vardı (sabah getiriyor, akşam götürüyor şeklinde). hala var galiba, ataşehir'de arada görüyorum. o tarz servis de kullanabilirsin ama detayını bulamadım, arayıp sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ataturk havalimani ne zaman kapanacak bilmiyorum ama ucakla gitmeyi dusunebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Abi çok uzun mesafe, kıyma kendine. Yurt falan vermiyorlar mı doktora öğrencilerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar