bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 pc cortlayınca telefondan oynuyorum. LoL çakması bir oyun hatta bazı karakterler direkt aynı. Ek olarak DC karakterleri falan da ekliyorlar. Oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Galiba yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 biraz daha beklesek mi? oyundadılar belki şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 vardi lol cakmasi bisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Switch'de oynadım ben bunun betasını. Mobil versiyonundan daha iyi gözüküyor. Handheld alette oynamak eğlenceli idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar