Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 selam kulaklığın üst kısmındaki kısım(strap) bu şekilde soyulup baya dökülmüş 2-3 yıl önce almıstım kutusundan cikardigim gibi bu halde sfd garantiye girmiyor çok yaygin bi problemmis https://www.dhgate.com/product/replacement-headband-cushion-pad-for-razer/411439284.html?recinfo=17,null,1#svh-1-5|null:null:r1983820332 söyle bişi buldumda 50$lık kulaklığa 30$lık hede alasim gelmedi bunun icin nasıl bi aktivizm yapabiliris ? lokal olarak var midir bunun bi çözümü v.s ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 elektrik bandı sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 kulaklığın üst kısmındaki kısım(strap) bu şekilde soyulup baya dökülmüş 2-3 yıl önce almıstım kutusundan cikardigim gibi bu halde sfd garantiye girmiyor çok yaygin bi problemmis bu nasil bi cumle lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 mokoko said: elektrik bandı sar ben koli bandı diyecektim, sen yine merhametli çıktın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 sünnet asası bandı sar. https://forum.paticik.com/thumbnails/422/5bb/719/aca/9d8/34a/0c4/202/9c6/227/41_450xNULL.jpg https://forum.paticik.com/read.php?27,7816324,page=6#msg-8066566 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ahah sünnet asası bandı tam olarak aradığım şeymiş tesekkurler gold elektrik koli bandı aklıma geldi ama bi süre sonra o kohezif kisim akiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Tenis raketi bandi da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 tenis raket bandı hiç kaymaz. yani headset'in kaymaması iyi bişi aslında da baya kaymaması amaçlanan bi ürün raket grip'i. fena yapışabilir kafaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 kafam o kadar büyük değil ya.millet kocakafalı diye ayarlanabilir kismindaki kilipsleri kirmis hep diger hatada bu işte.iskenderun sicaginda yapiskanli urunler pek opsiyonel degil duzgun bi kumas buldum terziye sordum onu kaplatcam sanirim yaparim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 https://www.ebay.com/itm/Ear-Head-Band-Cushion-Headband-for-Razer-Kraken-Headphones-Headset/302236366319?hash=item465eb0f5ef:m:mReXlvOECpcnY1KC5l1XcyQ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 aquila said: kulaklığın üst kısmındaki kısım(strap) bu şekilde soyulup baya dökülmüş 2-3 yıl önce almıstım kutusundan cikardigim gibi bu halde sfd garantiye girmiyor çok yaygin bi problemmis bu nasil bi cumle lan. anladığım kadarı ile 2-3 yul önce almış, ve şimdi kutusundan çıkarıyor bi bakıyor soyulmuş, dökülmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 komple kazı öyle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Ben ne bulursam duct bantla sarıyorum, sende sarabilirsin. Bağımlısı oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar