Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hareme düşmüşsün sen küçükken.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: vaniLLe, 13 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: yalnizlikk paylasilmazzz =P paylasilirsa yanlizlik olmaz :):):)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben matematik calisarak gircem 14 $ubat denilenen güsel sewgili olayina.. e tabi sefkilimis olsaydi matematik calistirsaydi biraz hic fena olmazdi :-D maksat matematik calistirsin sadece gerisi hic önemli diil ..ne sefkilisi ya :-D ben bölee $ansin... =P neyse artik yazili günü geldigi zaman matematikciye ilan-i ask edip rahatlarim biraz =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Saeros, 13 Şubat 2005 22:34 tarihinde demiş ki: hareme düşmüşsün sen küçükken. harem ağası olmuş küçükken?[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Infarctus, 13 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 13 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: yalnizlikk paylasilmazzz =P paylasilirsa yanlizlik olmaz :):):) Allaaaah diorum bn bnu nerden hatırlıorum bi ara hamdi alkanın hr sabah çıktıı bi dizi vardı cino mu ne orda 100 dfa aynı bölümü göstermişlerdi allam yazk zamane çocuklarına 100 defa aynı şeyi izliolar[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: vaniLLe, 13 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ben matematik calisarak gircem 14 $ubat denilenen güsel sewgili olayina.. e tabi sefkilimis olsaydi matematik calistirsaydi biraz hic fena olmazdi :-D maksat matematik calistirsin sadece gerisi hic önemli diil ..ne sefkilisi ya :-D ben bölee $ansin... =P neyse artik yazili günü geldigi zaman matematikciye ilan-i ask edip rahatlarim biraz =) Ah buna laf etmeden duramicam cok klasiklesti, bi daha hoslandıgım bi kız daha bana gelip de mat/fizik/programlama calıstırır mısın diyip de sora satarsa oldurucem onu o noktada =) Artık evlenmeden asla =P Hayır anlamıyorum bi gun once konserdi yemekti gideriz sora derse gelince satarlar? Eheh ben de onlar bi kere satınca sallamıyorum sora repeat ediyolar calcten oh olsun kapak da olsun.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sap da olsa insan insandır[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Saendul, 13 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: hede Dikkaaaaat volkaan patlıyooor ben öss senesinde aşık olduğum bir insan varken evde bioloji çalışmıştım ama gayet huzurluydum. Sanırım benim için ilişkinin kolumda bir süs köpeği gezdirmekten farkı olduğu içindi. İçimde abi dışarı çıkmam lazım, kız arkadaşım var, göstermem lazım gibi bir dürtü hissetmedim. Ha her çıkanda o nedenle çıkmaz elbette, hatta o nedenle çıkan çok azdır(umarım) ama yinede dediğim durumda daha çok belli oluyor sanırım amaçlar. Bir sene sizde deneyin ve eğer dışarı çıkmadınız diye içinizde bir huzursuzluk hissediyorsanız malesef öyle bir ruh haliniz olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 13 Şubat 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sapım mutlu deilim :( :-p[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wh1te Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yanlızız dostalr ynlzız!! :holley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: FRP_Master, 13 Şubat 2005 22:38 tarihinde demiş ki: said: Infarctus, 13 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 13 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: yalnizlikk paylasilmazzz =P paylasilirsa yanlizlik olmaz :):):) Allaaaah diorum bn bnu nerden hatırlıorum bi ara hamdi alkanın hr sabah çıktıı bi dizi vardı cino mu ne orda 100 dfa aynı bölümü göstermişlerdi allam yazk zamane çocuklarına 100 defa aynı şeyi izliolar yok walla senin dediin $eyi izlemiyorum izlemezdim ztn de bende bi web sitsinde görmü$tüm birinin imzasında :):)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 e heralde bende izlemiom ama öle 2-3 defa rastlandı oldu,sevmem zati hamdi alkan ama ata demirer severim mesela[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Ardeth, 13 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 13 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: hede Dikkaaaaat volkaan patlıyooor ben öss senesinde aşık olduğum bir insan varken evde bioloji çalışmıştım ama gayet huzurluydum. Sanırım benim için ilişkinin kolumda bir süs köpeği gezdirmekten farkı olduğu içindi. İçimde abi dışarı çıkmam lazım, kız arkadaşım var, göstermem lazım gibi bir dürtü hissetmedim. Ha her çıkanda o nedenle çıkmaz elbette, hatta o nedenle çıkan çok azdır(umarım) ama yinede dediğim durumda daha çok belli oluyor sanırım amaçlar. Bir sene sizde deneyin ve eğer dışarı çıkmadınız diye içinizde bir huzursuzluk hissediyorsanız malesef öyle bir ruh haliniz olabilir. You and I have unfinished business to do... =P Volkan iyi patlamıs da boynuzları mı var yoksa?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Herhalde en huzurlu, sevgilier gününe yalnız giren benim, en azından kızlarla ilgili bir özlemim derdim yok, başka dertlerim yetiyor zaten bana.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 beeeen :([signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 maalesef bende bu sene yalnız giricem..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Dorsia, 14 Şubat 2005 08:25 tarihinde demiş ki: 1 buket çiçek 10 dolar Yanında ekstra ayıcık ve çikolata 10 dolar Shipping and handling 5 dolar Sevgililer gününde sap kalmak... Priceless. Ben bu 25 doları ödedim ama Sap ım diye üzülmeye gerek yok... Bakın cebinizde en az 25 dolar duruyor.. Ki bunun daha yemeği vs. de var... Gelir en az 70 dolara... teselli fayda etmez.:([signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: aquila, 14 Şubat 2005 05:57 tarihinde demiş ki: abi sevgililer gunune yalniz girsen noluyo.ben her gune yalniz girip yalniz cikiyorum... vah canıım gittin tabi sen tee oralara. Neyse dönde sana mantı yaparız artık :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Şubat 2005 08:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bohuhuhu :) Yalnizim ama mutluyum. (Mu acaba?) Moody iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Dorsia, 14 Şubat 2005 08:25 tarihinde demiş ki: 1 buket çiçek 10 dolar Yanında ekstra ayıcık ve çikolata 10 dolar Shipping and handling 5 dolar Sevgililer gününde sap kalmak... Priceless. Ben bu 25 doları ödedim ama Sap ım diye üzülmeye gerek yok... Bakın cebinizde en az 25 dolar duruyor.. Ki bunun daha yemeği vs. de var... Gelir en az 70 dolara... +1..ama hatunum yokki:([signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 1 hafta önce ayrilılınca bu yanlizlik biraz deyişik oluo *ağlar* *gibi yapar* LoL[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 im the one who walks alone :([signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sap geldik sap gidioz aynen..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evlatlarım sap olun ama saf olmayın ya. Bu valentine day kızların uydurmasıdır hediye istemek için. ama bu kızlar biraz saf olduklarından sadece bi günle sınırlı tutmuşlar bunu. Neyseki dier günler rağatız o yüzden biriyle çıkarken 14 şubata denk getirmemeye çalışın =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar