Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım! Köpeğim gidiyor :(

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

said:
orc_lord, 14 Ekim 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
aaa evet bak ağızlık al 10-20 milyon arasında birşey. çenesine bağlıyorsun. çenesinin açılmasını engelliyor böylece havlamıyor. köpeğe bir engeli yok. sen evde yokken bunu deneyebilirsin..
olmassada gazeteye ilan ver, eğitim yuvalarına falan bak..

dediğin yol,acayip mantıklı helal yani iyi aklına geldi :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!

[Bu mesaj uncla tarafından 17 Ekim 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

köpek büyük ihtimalle dışardan geçen köpeklere havlıyordur. dışardan geçen köpekleri görmesini engelliyebilirsen,
ya da bir odaya kapatırsan büyük ihtimalle sakin duracaktır.

belki sıkıntıdan havlıyordur seninki. o zaman terbiye etmek gerek mutlaka, eğitime vermelisin. bizimki sadece dışarda köpek görünce havlıyor.

ağızlık çok faydalı bir yöntem. siz yokken havlamasını engellemek için kullanmalısın. Ağzı köpekler için herşeyi felan demiş birkaç kişi ama, sonuçta geldiğinde çıkarcaksın. İnsanların rahatsız olmasının önüne geçebilirsin sonuçta.

ayrıca bu ağızlıklar, havlayan köpekleri terbiye etmek için de kullanılıyormuş.

siz yokken takarsınız işte, siz evdeyken de havladığında gazteyle burnuna vurup "HAYIR!" dersiniz.

ancak problem ciddiyse, köpeğin bu havlamasına engel olamıyorsanız, mutlaka eğitime gitmesi şart[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

kim demişti ağızlık diye?
resimler çok net değil fakat artık bir uzaylı köpeğim var.. çok şirin oldu bayağı güldük ama bilmiyorum yani yazık değil mi? çok oaly çıkarmadı kendini yerden yere vurmadı ama ara sıra çıkarmaya calısıyor..

[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow

Sosyal ağlarda paylaş

valla sende terrier varda sorun cikartiyorlar bende pitbull var apartman dairesinde bide bizim komsular'i gor :).Ama sey huyu iyi apartman'nin 2 girisi var sabaha karsi 5 bile olsa giris cikislari kontrol ediyor :) yabanci varsa attack'a geciyor ama gelelim sonuc olarak kopegimi ciftlige goturcem cunku 2-3 uyari aliyorsun ondan sonra zabita geliyor :)[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Sosyal ağlarda paylaş

artık taktırmıyor ağızlığı, her türlü oyunu yapıyor kacıyor zıplıyor diş gösteriyor :) evi boş bırakamaz olduk.. annem evden cıkarken ben geliyorum o gelince ben gidiyorum falan..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...