OturanBoA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 oynayan lar icin server q2.sandwaves.org www.clanexs.com Quake2 Forever ;))[hline]Hear nothing, See nothing, Say nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 topicin adının "quake 2 serverı" olarak değiştirirlmesini tavsiye ediyorum. quake 2 diyince sanki quake 2 hakkında konuşulacakmış gibi geldi bana. sazanladım buraya[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 June 2003 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Artı bir diyeyim, tamda duke3dsetup tan çıktıktan sonra görüp aynı sazanlıkla atladım bende.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 q3 server'ı kaldımı peki? sandwaves'de yok sanırım[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sazan +1 eueh q2 rule 4ever[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OturanBoA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Turkiye de Quake3 Server i kalmadi Sanane.com un kapanmasindan sonra ;)[hline]Hear nothing, See nothing, Say nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 aidata net vardı [@net söle 98 99 yıllarında ama kalkmıştır kesin][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sandwaves in allah belasini versin hayatta girmem ben o server a allah kahretsin onlari.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar