Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoyo Kullanma Taktiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu yoyo ile nasıl hareket yapılır yukarı aşağı atıyom sağa sola gönderip çekebiliyom başka bi hareket gelmiyor. Bilgisi olan var mı böyle takla attıram yoyo ya :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
yoyoyu aşağı doğru hızla atıp ipten kurtarma var fırlayıp gidiyo eheh

peki hızlı fırlatınca aşada dönenlerdenmi[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
motorlu yoyo heralde? sleeperi calis once uzun sure sleeperda birakmaya elin alissin (elini titretmemek yani)
sleeperdan cikmanin degisik taktiklerini calis, ne biliyim olta tutar gibi tutmak, parmaginla cekmek, elinle cekmek kolunla cekmek
duzgun sleeper yapabildikten sonra rahatca diger hareketleri yapmaya baslayabilirsin

ne biliim salincak yapmaya alis (sol elini iyicene ac, sleeper in ipine gir soldan, o sirada sag elinle (sol serce parmagin artik ipi tutacak dayayarak kendisine) ipin ayni uzunlugunu al (serce parmak sag el arasi), biraz dah akisa olsun tabi
ip sirayla soyle gider: sag el, serce parmak, altindan bas parmak, dolasip sag el, yoyo
yoyou salla sleeper yavaslamaya baslarken birak biraz salladiktan sonra vegeri cek

daha anlatirim da uzun surer neti arastir biraz yoyo tricks diye[signature][hline]Silence in the studio!
Mesaj tarihi:
abso yazmis anlatiyim
yoyo sleeper a gecirilir, sert bir zeminde (tahta olursa cok guzel sekiyo, ama parkeleri cizdigin icin annen kovaliyo sonra seni :D) yavasca yere konur yoyo senin onunde ileri dogru gitmeye baslar, elinle hafifce ileri gidip yoyonun yolunu uzatabilirsin, sonra cekersin

Run the dog vardir bi de, bazi yoyolar hafif gevsetilebilir
oole yapip walk the dog yapiyosun, bi sure sonra parcalar gevseklik yuzunden donerek birbirlerinden ayriliyolar ve iki yone dogru kosan yoyo parcalarin oluyo
tabi ki geri donusu yok bu hareketin :P[signature][hline]Silence in the studio!
Mesaj tarihi:
hızla attınmı olduğu yerde dönenlerden[signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
bende 2 milyona aldığım tekerlek şeklinde yoyo var :D resmini görmek için toysarasa gidip bakın :D
edit : bu tür pro yoyo ları nerden alabilirim istanbulda bulamadığımdan ilk buldğum yoyo yu aldım :P[signature][hline]Msn : [email protected]

[Bu mesaj Bellow tarafından 18 Ekim 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şu anda kafama buz koyma gereği duydum bu salıncağı sakın demir yoyo ile denemeyin başınıza dert açabiliyor :D[signature][hline]Msn : [email protected]

Mesaj tarihi:
burda wordellion arkadaş ii yapar ona bi özelden at herşeyi anlatır :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
6. Sınıfta yeni okuluma başladıımda herkesin elinin altında cep tel gibi vardı şu yoyodan.Bende yktu millete bakıodm böle eifel kulesinin şeklini yapıolardı,motosiklet yapıolardı(İpiyle)..
Tek yapabildiğim hareket Around The World die bişidi..Eheh[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın!
Mesaj tarihi:
ben de turbo bumble bee gt var valla eglenceli iştir yoyo ama dikkatli ve yoyoya hakim olmak gerekio ben bi kere around the world ( tam olarak hatılamıyorum ama adı buydu galiba hareketin) - aynı zaman da rekorum 13 tur - yaparkene cok gaza geldim sonucta yoyonun ipi kopmustu allahtan birinin kafasına gelmedi ogunden donra kendi yoyo ipimi kendim yapar oldum neyse adrese gelince www.yomega.com var galiba proyo.com vardı eskiden galiba dunkentoys gibi bişi oldu sonraları oralar da kucuk videolar var ama olayın temeli tabii ki sleeper ona kas hakim ol sleeper olayına[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
xueshen, 20 Ekim 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
peki nerden alıcam yoyou neye dikkat edicem alırken?
gerekli syler var eger istteysen nişantasındadır ısık lisesinin arka sokagındaalırken kaliteye v de ihtiyaclarını goz onunde bulundur mesala sleeper suresi uzun bir yo yo alabilirsin ip uzerinde hareket ettirceksen yoyoyu gt ler bu iş için daha ideal[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
Around the world denilen harekete bayılıyoru. İnsanlar size yaklaşmaya korkuyor falan :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
Walking the dog güsel yaf
Gerekli Şeyler-Nişantaşıda satılıyor.Hyperwarpı tavsiye ederim.20 mil bişi olması lzm,gerçekten ucuz.Orda her bişi satılıo yok bu d&d şeyinden tut magic cardlarına kadar..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yoyo benim eliimde olduğu sürece kimse benim yanıma yaklaşamaz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
yo yo yo yo yo 300 500[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
  • Yeni Oluştur...