Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Aldigimdan beri neredeyuse hic kullanmadigim headphone umu satiyorum. Sicak eglenceli bir tonu var, monitor degil, bashead degil, analitik degil. arastiran anlar zaten nasil bir underhyped bir alet oldugunu. telefonla surebilirsiniz, yanlimiyorsam 30 ohm. (edit: enter a bastim cart diye postladi mk foto koycaktim) kutusu, kutu icerigi, her biseyi duruyor. kulaklik sungerlerini dikisli deri ile yeni degistirdim. fiyat olarak 700 lira gibi bisi var aklimda, turkiyeye sifir gelisi 1000 liralari bulur tahminenbu da amazon linki yorumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 fiyat yoksa acik arttirma usulu satistir. 50 lira ile basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 16 ohmmuş. baya düşük. ses kaynağınız dandikse hışıldar. 500 wer1r1m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 500 az olur buna, 700 de az aslinda ama turkun alim gucu sicti yani yapacak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Gold un parası bereketlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Semi-open back diyo ama nasil durumlar? Disardan cok ses geliyo mu, disari cok ses gidiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 daha cok closed gibi, disari da oyle ses vermiyo hayvan gibi, metroda falan rahatsiz etmiyodu kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 akirafes said: Gold un parası bereketlidir. heheh eyvallah. arkadaşlar alet fiyatına göre cidden kelepir, 700 liraya kalburüstü hifi closed ear almak neredeyse imkansız TR'de artık. adam da tok satıcı olduğundan ucuza bırakıyor. philips ne yheee hifi markası değil diye diklendi bir iki arkadaşım, ama adamlar yüklü girişmişler hifi / fidelio serisine. ihtiyacı olan düşünen atlasın derim. kimse almazsa 500 ₺ + forumda 200₺ değerinde reklam + ömür boyu sürecek sımsıcak dostluk teklifim hala geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 550 veririm, gold ne teklif ediyorsa ekstra olarak hepsini veririm. arti sarilirim da sicak sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 adam fight club'daki bob gibi birine sarılmak istiyorsa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 kutuna bak esh basgan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar